Inaktiv platsannons

Servicetekniker – Industriell Hydraulik och Automation i Kiruna

F... Bosch Rexroth. The Drive & Control... Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth. The Drive & Control Company

Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa. I Norden arbetar cirka 900 medarbetare med utveckling, produktion och försäljning.

Varför jobba på Bosch?

På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra, så mår våra kunder och samarbetspartners bra. Det kommer att ge oss fler och bättre affärer. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden.

Vi är stolta över att vara ett företag som gör mycket för att du skall trivas hos oss. Majoriteten av våra medarbetare säger att de är stolta över att jobba hos oss och värderar det vi erbjuder i form av förmåner, praktiska lösningar, flexibilitet och gott ledarskap.

Jobbeskrivning

Servicetekniker – Industriell Hydraulik och Automation - Kiruna

Tjänsten tillhör tjänstemanna avtalet

Är du den vi söker?

Brinner du för att ge kunden den bästa tänkbara service och lösningar? Att få jobba i en miljö med produkter och system i världsklass.

Fokus för denna tjänst ligger inom industriell hydraulik med fokus på smarta system och produkter.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en grupp med fältservicetekniker där dina kollegor är lokaliserade i hela Sverige. I jobbet ingår allt från felsökning av hydrauliska och elhydraulska system till idriftsättning och installation av dessa system.

Naturlig förmåga att förstå hydrauliska system och ta fram moderniseringslösningar för att säkra effektiv drift hos kund. Då tjänsten innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du är lyhörd och kan hjälpa kunder med nya lösningar. En del av tjänsten är att sälja in våra produkter/lösningar och tjänster samt vara vår spetskompetens mot våra kunder. Placeringsort och huvudsakliga arbetsplatsen är i Kiruna, men resor kan även förekomma till andra delar i Sverige.

Det kan även innebära ett antal resdagar per år inom Sverige.

Kravspecifikation

Fältservice hos oss innebär

Att du är självgående när det gäller operativa arbetsuppgifter samt att du har en god kommunikationsförmåga, är ansvarstagande, strukturerad och trivs i en föränderlig miljö där förmåga till problemlösning är ett krav. Utföra felsökning för avhjälpande service. Deltar i försäljningsprocessen som teknisk stöd till säljare. Informera, ge råd och anvisningar om handhavande till kund. Att kunna generera merförsäljning är en viktig del av tjänsten. Rapportering efter varje avslutat jobb innehållande fel, dess orsaker och förslag till åtgärder enligt gällande rutiner. Kunskap inom styr och reglerteknik är krävande då våra produkter innefattar integrerad elektronik.

 Erfarenhets- och kunskapskrav

Minst 5 års relevant erfarenhet av underhåll inom industriell hydraulik

Automatiseringsteknik och/eller hydraulkteknik på gymnasie- eller högskolenivå

Krav på kunskaper inom styr och reglerteknik

Relevant utbildning inom teknikområdet

Goda kunskaper i Officepaketet och god datorvana

Eget driv att öka försäljning och träffa kunder

Strukturerad med god administrativ förmåga

Tjänsten kräver B-körkort

Svenska och engelska i tal och skrift

Vi inom Bosch Rexroth har stora möjligheter till interna utbildningar inom området. Till hjälp finns kollegor på företagets avdelningar, i Sverige, i Norden och i Tyskland.

Personliga egenskaper

Vi sätter stort värde på förtroende och initiativförmåga. Du trivs med att jobba både självständig och i team, där du får planera och strukturera upp ditt arbete. Du har ett eget driv att möta kunder och interna specialister och föra intressanta dialoger och lösningar framåt.

Engagerad: Att självständigt och i team ge bästa tänkbara service till kunder och kollegor.

Strukturerad: Planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt.

Självgående: Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina uppdrag.

 

Ytterligare information

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss har du möjlighet att jobba med spännande arbetsuppgifter och vara en del av navet i vår organisation. Du kommer till ett företag som har tydliga värderingar och som värnar om mångfald. Vi är måna om våra medarbetare och hos oss är det möjligt att förena det professionella med det privata. Ömsesidigt förtroende är självklart för oss och du får både eget ansvar och möjligheter att utveckla din kompetens. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Sverige och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner.

 

Känner du för utmaningen och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta, Service chef Joel Nordkvist 0722072608.

För information om rekryteringsprocessen ring Helene Svensson (HRBP) 08- 7279226

Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt dock senast den 15.3 2022. Intervjuer kommer att ske löpande.

 

 

 

 

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kiruna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kiruna | Heltidsjobb (förstajobb)