Inaktiv platsannons

Sommarjobb Bosch Rexroth Mellansel 2022

F... Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och tjänster under Hägglunds produktmärke. Verksamheten har också en global försäljnings- och servicebas. Kunder finns...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och tjänster under Hägglunds produktmärke. Verksamheten har också en global försäljnings- och servicebas. Kunder finns inom bland annat återvinnings-, gruv-, socker-, plast- och oljeindustrin. Gemensamnämnaren är att deras företag kräver det mesta och det bästa. Bosch Rexroth i Mellansel har cirka 360 anställda och ingår i Bosch-gruppen.

Bosch Rexroth är en av världens ledande specialister inom driv- och styrteknik och säkerställer effektiva, kraftfulla och säkra rörelser i maskiner och system av alla storlekar. Företagets långa erfarenhet inom globala tillämpningar har delats upp i marknadssegmenten Mobile Applications, Machinery Applications och Engineering samt Factory Automation. Med sina intelligenta komponenter, skräddarsydda systemlösningar och tjänster skapar Bosch Rexroth den miljö som krävs för fullständigt uppkopplade tillämpningar. Bosch Rexroth erbjuder kunderna hydraulik, elektriska driv- och styrsystem och teknik för linjära rörelse och montering, inklusive programvara och uppkopplad teknik. Vi finns i över 80 länder och har mer än 32 300 medarbetare. I Sverige arbetar cirka 600 personer med försäljning, service, utveckling och produktion.

För mer information, besök 

Jobbeskrivning

Bosch Rexroth i Mellansel erbjuder flera sommarjobb inom nedan specificerade områden:
- Utveckling – Konstruktion, ritningsändringar, programmering
- Logistik – Orderkoordinering, produktions- och materialplanering, lager, skeppning, huvudplanering
- Marknad/Eftermarknad – Offertingenjörer, product management
- Kvalitet – Kvalitetsfrågor, mätning
- Fastighet – Gräsklippning, trädgårdsarbete

Sommarjobb hos oss är en bra start på en eventuell blivande karriär här. Ta chansen att få en inblick i hur det är att arbeta på ett av världens ledande företag inom branschen och passa även på att bygga nätverk inför framtiden!

Vi söker i år även dig som vill jobba som VD-assistent från juni 2022 till december 2022 till att börja med. Uppdraget ger dig chansen att få inblick i processer och arbetssätt på en företagsövergripande nivå. Det finns stor potential att lära sig mycket om arbetssätt i en branch där det händer mycket.

Kravspecifikation

Du som är minst 18 år kan söka sommarjobb hos oss. Vi ser gärna att du studerar på högskola eller universitet alternativt yrkeshögskola med relevant inriktning.

Ytterligare information

Ange vilket område du är intresserad av att arbeta inom som rubrik i din ansökan!

Kontakta Petra Karlström, HR Business Partner via om du har några funderingar.

 

Sista ansökningsdag: 31 mars. Urval sker löpande och platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mellansel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej