Inaktiv platsannons

Coop E-handel - Stora Coop Borås i Borås Borås

Om tjänsten

Stora Coop Borås söker nu dig som vill bli en del av vår online verksamhet. Du kommer framförallt att jobba med plock/packning för vår e-handel.

Vi söker dig s om är ansvarstagande, initiativtagande och noggrann. Noggrannhet är en av det viktigaste kompetenserna för att våra online-kunder ska bli nöjda med sina leveranser med fräscha och noga utvalda produkter.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Dina arbetsuppgifter är i huvudsak inom vår Onlineavdelning och arbetstiderna är dagtid med start från kl 06, både vardagar och helger. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tidigare erfarenhet från livsmedelsbutik är meriterande, mycket meriterade om du jobbat med e-handel/online.

Annonsen gäller behovsanställningar med tillträde omgående. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås Borås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb