Inaktiv platsannons

Kock - Restaurang Stora Coop Skövde, Nolhaga

Om tjänsten

Vi söker dig som är en effektiv och ansvarsfull kock som vill vara med och fortsätta utveckla vår restaurang. Vi vill att du som söker ska vara nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta. Med stort engagemang arbetar du för att göra vår restaurang ännu bättre och inspirerar gästerna till att vilja äta hos just oss.

Vår restaurang serverar både frukostbuffé och dagens lunch och á la carte. Arbetsuppgifterna har fokus på restaurangproduktion som består av tillagning av diverse varma och kalla måltidslösningar såsom matlådor och delikatesser för försäljning såväl i butik som till vår restaurang.

Vi ser att du har minst fem års yrkeserfarenhet som kock och besitter kunskaper för att tillsammans med dina medarbetare kunna driva ett framgångsrikt restaurangkök. Viktigt är att du har gedigna kunskaper i svensk husmanskost, är utbildad inom hygien och hälsa samt har en god kunskap och stort intresse av att vara med och driva en verksamhet framåt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40h/v med tillträde snarast. Vi tillämpar provanställning. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skövde
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skövde | Detaljhandel | Deltidsjobb