Inaktiv platsannons

Biträdande Butikschef - Coop Forserum i Forserum Forserum

Om tjänsten

Är du en prestigelös och framåt person som älskar att sälja, drivs du av affärsmannaskap och tycker om att leda och utveckla andra? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig som har branschkunnighet och affärsmannaskap för att hjälpa till att driva en framgångsrik livsmedelsbutik. Som Biträdande Butikschef har du en betydande roll där du både får möjlighet att arbeta med försäljning i butiken och bitvis axla rollen som Butikschef. Rollen erbjuder stora möjligheter, men ställer också höga krav på dig som person.

Vi ser att du som söker inte bara har sinne för affärer och en naturlig fallenhet för ledarskap utan även har ett utpräglat ordningssinne och känsla för detaljer då tjänsten även innebär en hel del administration. Genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att varje dag prestera sitt yttersta. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Rollen kräver att du är strukturerad med stort ekonomiskt ansvar samt är resultatfokuserad, målinriktad. Tillsammans med dina medarbetare och ordinarie Butikschef ansvarar du för att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap, vara entusiasmerande samt använda din sociala lyhördhet.

Vi ser att du har erfarenhet och utbildning från detaljhandeln så du vet vad som krävs för att skapa en effektiv och lönsam verksamhet. Har du dessutom erfarenhet från att arbeta med de administrativa arbetsuppgifter som ingår när det gäller att driva en butik så är det en stor merit. Ett extra plus är om du är välbekant med våra system SO, CAO och CKS.

Coop erbjuder dig ett spännande och stimulerande chefsjobb i en verksamhet med alla möjligheter för dig som vill utvecklas.

Tjänsten är ett vikariat på deltid under perioden 1 mars-31 aug, 2022 med en tjänstgöringsgrad om 33 h/vecka. Arbetstiderna varierar och arbete på kvällar och helger förekommer. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Forserum Forserum
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb