Inaktiv platsannons

Delikatessansvarig Coop Nian i Gävle Gävle

Om tjänsten

Vi söker dig som är en effektiv och ansvarsfull person som vill kliva in och ansvara för vår manuella delikatessavdelning. Du har ett stort intresse för mat och delikatesser, en servicekänsla utöver det vanliga samt brinner för att vidareutveckla vår delikatess och ta den till nästa nivå.

I din roll ansvarar du för att koordinera den dagliga driften, ser till att avdelningen har tydliga rutiner och riktlinjer, följer upp försäljning mot budget och arbetar aktivt med fysisk förstörelse och svinn. Vi vill att du har lätt för att kommunicera och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare. Tillsammans skapar ni merförsäljning och inspirerar kunden till köpglädje genom en välplanerad delikatessavdelning med högt säljtryck.

Vi värdesätter att du är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Det är ett krav att du har gedigen yrkeserfarenhet inom området och tidigare haft ansvar för en framgångsrik avdelning. Det är meriterande om du har kunskap inom branschens kvalitetsarbete och egenkontroll avseende livsmedelssäkerhet.

Tjänsten omfattar 35 tim/vecka med tillträde enligt överenskommelse.

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle Gävle
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb