Inaktiv platsannons

Säljare Förbutik & Spel - Coop Kronhjorten i Trollhättan Trollhättan

Om tjänsten

Vill du vara med i ett vinnande lag?

Vi söker dig som verkar för att skapa en serviceinriktad förbutik med förstklassig service där gästen står i centrum. Du har en positiv inställning och hittar bra lösningar på utmaningar som kan uppstå. Som säljare i butiken kan uppgifterna variera men du kommer främst att arbeta i förbutiken och spelavdelning med både Svenska Spel och ATG.

Som butikssäljare är du butikens ansikte utåt och på ett professionellt sätt tillgodoser du våra kunder bästa service samtidigt som du sprider glädje och energi. För att lyckas i rollen som säljare hos oss ser vi att du är en lagspelare av rang, är ambitiös och trivs i ett högt arbetstempo

Tillsammans med dina kollegor arbetar du med att ge våra gäster i butiken ett gästbemötande i världsklass – varje dag!

Coop är idag det mest hållbara varumärket i dagligvarubranschen, vi vill fortsatt äga den positionen. Därför blir du en viktig roll i detta där du i ditt dagliga arbete säkerställer att detta fullföljs.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 h/veckan, provanställning tillämpas. Tjänsten har varierande arbetstider med kvällar och helger.

Meriterande

  • Erfarenhet av butiksarbete framförallt förbutik.
  • Intresse och erfarenhet från spel.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lizelotte Persson, tel; 010-747 05 03 eller via mail;

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trollhättan Trollhättan
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb