Inaktiv platsannons

Terminalarbetare i Bro Bro

Om tjänsten

Terminalarbetare till Coops terminal i Bro

Söker du ett terminalarbete med utvecklingsmöjligheter och goda lönevillkor? Är du ansvarsvarstagande, serviceinriktad och har positiv energi? Då har du kommit helt rätt! Till Coops terminal i Bro söker vi nu fler terminalarbetare. Här är varje enskild medarbetare otroligt viktig och värdefull för oss. Vår terminal är stor, hela 130 000 kvm, och med mängder av varor. Här ser vi tillsammans till att varor blir plockade för att kunna levereras till alla våra butiker runtom i landet så att våra kunder får sina matvaror hem till bordet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som terminalarbetare hos oss är orderplock vilket görs med truck och ’pick by voice’ vilket innebär att du tar emot orderinformation och besvarar dessa med hjälp av headset. Har du inte redan truckkort ingår utbildning när du börjar hos oss. Givetvis ingår även introduktion i olika ämnen, handledare och engagerade gruppchefer som skapar goda förutsättningar för att du ska få en bra tid hos oss.

Tillträde: snarast

Arbetstid: Till en början söker vi medarbetare som kan arbeta dagtid mellan kl. 7–15,45 men som senare har möjlighet att arbeta morgonpass (05–13,45) eller kvällspass (14–22,45). Blir du anställd kan introduktion komma att ske på kvällstid.

Lönen varierar mellan 153 kr – 306 kr per timme beroende på arbetstid.

Omfattning: vi söker dig som kan jobba heltid men där arbetstiden kan komma att utgöra 50 – 100 % med goda möjligheter till heltidsanställning. Terminalen i Bro är en stor arbetsplats vilket gör att det finns möjligheter till karriärvägar framåt, exempelvis på våra olika kringfunktioner, om du har engagemanget och drivet att senare vidga dina ansvarsområden.

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bro Bro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb