Inaktiv platsannons

Stora Coop Tomtebo Umeå - Avdelningsansvarig Kött & Chark i Umeå Umeå

Om tjänsten

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för mat och försäljning och som vill vara med och utveckla vår butik! Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Brinner du precis som vi, för service och sälj? Vill du bli en del i vårt lag?

Vi söker en avdelningsansvarig för Kött & Chark. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och innebär i huvudsak att i samråd med säljchef ansvara för Kött & Chark.

I din roll ansvarar du för att kunderna möter en fräsch butik och ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet.

Som säljare arbetar du i huvudsak med arbetsuppgifter inom varuområdet men även med övriga förekommande arbetsuppgifter inom butiken. Har du erfarenhet av branschen, varukunskap och fallenhet för service? Vi tror att du som passar för tjänsten har en utbildning på lägst gymnasienivå och ett stort intresse för matlagning. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarskap inom området. Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete.

Frågor? kontakta stormarknadschef Christer Forsgren 090-695 20 21

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb