Inaktiv platsannons

Sommarvikarier Coop Östhammar Energivägen i Östhammar Östhammar

Om tjänsten

Vi söker dig som är glad, positiv och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundmöte!

Vi söker dig som är serviceinriktad och positiv och vill ge våra kunder branschens bästa kundmöte. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du har lätt för att samarbeta och uppskattar att arbeta i team. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Tjänsterna är sommarvikariat under perioden jun-aug 2022. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men främst innebära varuplock, kassaarbete och att hantera våra onlineordrar. Arbetstiderna innefattar arbete på både dagtid, kvällar och helger.

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östhammar Östhammar
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb