Inaktiv platsannons

Försäljningscontroller - Coop Väst Servicekontor i Kungsbacka

Om tjänsten

Coop Väst har precis genomgått ett expansivt läge och har under de senaste två åren växt från 69 till 171 butiker. Vi har nu ett mycket större butiksnät sett till antalet butiker men också geografiska lägen, då vi nu sträcker oss från Strömstad till Kungsbacka i Väst samt Västervik till Borgholm i Öst.

Vi söker nu en Försäljningscontroller till vår Försäljnings- och Driftsorganisation. Du kommer att arbeta i en bred och affärsnära roll i nära samarbete med driftledning och övriga funktioner, med stora möjligheter att påverka och effektivisera processer. I din roll rapporterar du till Försäljning- och Driftchef.

Vi ser att du är civilekonom eller motsvarande och har minst 3–5 års relevant erfarenhet inom ekonomistyrning och redovisning. Du är strukturerad och van att planera och prioritera samt har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en avancerad användare av MS Office, i synnerhet Excel och du besitter goda pedagogiska förmågor samt är en aktiv deltagare i interna förbättringsprojekt. Du visar stort intresse för BI-lösningar samt har erfarenhet av systemutveckling och digitaliseringsprojekt.

Du ses ha god förmåga att knyta nya kontakter och till att ständigt utveckla ditt nätverk både internt och externt. För att bli en naturlig samarbetspartner i organisationen krävs en kombination av affärsförståelse och förmågan att kommunicera på ett tydligt och prestigelöst sätt. Du är analytisk, lösningsorienterad, ansvarstagande och har förmågan att driva projekt självständigt. Vidare är du en målmedveten person som kan ta initiativ samt driva, leda och komma till avslut. Du värdesätter teamet samt stöttar organisationen med din kompetens och du bidrar med en hög servicenivå. Du förutsätts vara flexibel och tycker om att ha en variationsrik vardag.

Arbetet innebär ett visst mått av resor till butiker i vårt område samt i någon mån även övernattningar. B-körkort är ett krav. Placeringort är Hisings Backa (Bäckebol) på vårt Driftkontor där du även hittar övriga driftfunktioner inom Coop Väst.

Tjänsten är en tillsvidartjänst på heltid med tillträde 1 mars eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning.

För mer information ang. tjänsten kontakta Försäljnings- & Driftchef Peter Nordman tfn: 010-747 00 70 alt mail:

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via Coop.se

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungsbacka
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kungsbacka | Detaljhandel | Deltidsjobb