Inaktiv platsannons

Stora Coop Storlien - Säljare i stora coop storlien stora coop storlien

Om tjänsten

Stora Coop i Storlien ligger i västra Jämtland, vid Norska gränsen mot Meråker och Trondheim där gränshandeln vanligtvis är som hetast.

Varje dag kommer norrmän för att storhandla dagligvaror, drycker och tobaksvaror.

Gränsen mot Norge har varit stängd en längre period under Covid-19 pandemin, men är har nu öppnats igen. Vi behöver nu anställa fler medarbetare!


Vi söker säljare till vår butik i Storliens nya gränshandelscentrum! Vi söker 4 säljare, varav 2 tillsvidareannställningar på heltid samt 2 vikarier.

Hos oss på Coop står gränshandel och värdskap i fokus. Vi söker dig som vill vara en del i ett effektivt team och hoppas att du också gillar fartfyllda arbetsdagar med utmaningar.

I din roll som säljare ansvarar du för att kunderna möts av en välskött och fräsch butik med gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi säljer med lönsamhet. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera skapa glädje och köplust hos våra kunder.

Som säljare arbetar du i med alla förekommande arbetsuppgifter i butiken. Har du fallenhet för service? Meriterande är erfarenhet av branschen, kundservice och varukunskap. Vi tror att du som passar för tjänsten har fyllt 18 år och har minst en påbörjad gymnasieutbildning. Du ska behärska svenska språket.

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
stora coop storlien stora coop storlien
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb