Inaktiv platsannons

Extra personal vid behov - Coop Forum Karlskoga i Karlskoga Karlskoga

Om tjänsten

Vi på Coop Forum Karlskoga söker extrapersonal när behov uppstår under vardagar och helger. Du som söker till oss har en positiv inställning, kan inspirera andra med matglädje och brinner för att leverera ett riktigt gott kundbemötande.

Rollen som butikssäljare är en viktig del i butikens drift och därför söker vi dig som känner dig manad att se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalitet ända fram till stängning. Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga.

Som butikssäljare hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga situationer.

Tjänsten innebär alla vanligt förekommande arbetsuppgifter i butiken, så som varuplock och kassa. Tillsammans har vi ett starkt engagemang för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik.

Vi söker dig som är social, kreativ och noggrann och som gärna kommer med förslag och idéer samt har lätt för att arbeta i team.

Vi ser fram emot medarbetare med olika bakgrunder och livserfarenheter. Vi uppmuntrar därför mångfald bland de sökande. Arbetslivserfarenhet från dagligvaruhandeln är meriterande.

Arbetstiderna varierar och kan vara såväl dagtid som kvällar och helger.

Nedre åldersgräns för tjänsten är 18 år.

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskoga Karlskoga
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb