Inaktiv platsannons

Säsongsmedarbetare Golv/Kakel 30 tim/v i Arlöv

Om tjänsten

 

”Det finns alltid något att göra!"

Det vet vår kompetenta personal på HORNBACH som gärna delar med sig av sin kunnighet gällande projekt, både till hemmabyggare och proffs. Skjortan de bär är mer än bara ett arbetsplagg. Skjortan förtjänas genom kompentens, hjälpsamhet och skicklighet. Hos oss får du nu chansen att kavla upp ärmarna på din alldeles egna Hornbach-skjorta och få möjlighet att bygga, utveckla och förädla såväl relationer som projekt . Vi hoppas att vi med detta sått ett litet frö och att DU gör slag i saken och ansöker redan idag om att bli en del av HORNBACH - ett av Europas största företag inom bygg- och trädgårdsmarknad.Säsongsmedarbetare Golv/Kakel 30 tim/v (771)

Dina Arbetsuppgifter

Inför säsong söker vi nu en duktig butiksäljare inom kakel och golv. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främsta att bestå av försäljning och rådgivning av parkett och laminat golv samt kakel, klinker och granit. Du ansvarar för inkommande varor och exponering men även för upp- och ombyggnationer på avdelningen. Även pris och produktkommunikation och produktdisplay ingår i dina arbetsuppgifter.

I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov och därigenom säkerställa att hon/han kan genomföra hela sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.

 

Din profil

Vi söker dig som har god kunskap inom något av varuområdet golv, kakel, våtrum, mattor och golvbeläggning samt gärna erfarenhet av butiksförsäljning. Du som söker har en utpräglad känsla för service och kundorientering och brinner för försäljning. Som person är du noggrann, lyhörd och lösningsorienterad.

 

 

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid 30 timmar/vecka, med möjlighet börja med helgarbete innan säsong. Arbetstiderna är morgon, kväll samt varannan helg. 

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Tillträde:  

Helgarbete med start 1/4

Säsongsanställning

Deltid 30h/v 1/6- 28/8 - 2022 

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arlöv
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Arlöv | Detaljhandel | Deltidsjobb