Inaktiv platsannons

Liseberg söker aktörer till sommarsäsongen 2022 (säsongsanställning) i Göteborg

Om tjänsten

Liseberg söker aktörer till sommarsäsongen 2022 (säsongsanställning)
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Vill du bli en Lisebergare och dessutom arbeta som aktör?

På Liseberg får du arbeta med service när den är som bäst i en av Europas ledande nöjesparker. Du får dessutom arbeta med likasinnade och du kommer få vänner för livet.

Du kan åka Valkyria och andra attraktioner varje dag och njuta av vår vackra park med allt vad det innebär såsom mysiga affärer, restauranger, glasskiosker, spel, hamburgerrestauranger, blommor, uppträdanden med mera. I rollen som Lisebergare är du med och skapar Liseberg, vilket påverkar våra gästers helhetsupplevelse. Liseberg är en plats där du gör skillnad både för våra gäster såväl som för dina kollegor. Hos oss kan du vara dig själv och får utlopp för din kreativa sida.

För att arbeta som aktör på Liseberg krävs inga förkunskaper, men vi tror att du är en naturlig glädjespridare som har lätt till skratt. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. Nedan kan du läsa mer om vad för olika aktörstjänster du kan söka:

Skräm slag på gästerna på Spökhotellet Gasten:
Har du förmågan att få din kompis att hoppa till när hen minst anar det? Då kanske det här jobbet är för dig! 

Du är uthållig till din natur och slutför det du åtagit dig. Du uppskattar att ge ett gott bemötande samtidigt som du skrämmer våra gäster. Du gillar när tempot stundtals är högt och har inga problem med att arbeta i mörker. Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans ger våra gäster ett minne för livet.

För att arbeta på Spökhotellet Gasten bör du vara lätt att samarbeta med och vara stark både fysiskt och psykiskt. Vi ser gärna sökande i alla åldrar. Om du väljer att söka denna tjänst är det viktigt att du bifogar en film när du skrämmer en kompis.

Hopp och lek som Lisebergskanin i Kaninlandet:
Är du ett energiknippe utöver det vanliga, som fullkomligt spritter av tanken på att hänga med stora gröna kaniner? Då är Kaninlandet absolut rätt arbetsplats för dig!

Du tycker om att arbeta med barn och vill vara en del av våra minsta besökares första möte med Liseberg. Du har lätt för att bjuda på dig själv och rejält med sväng i tassen. Vi lägger stort fokus på sammanhållning och gemenskap i arbetsgruppen med målsättningen att vi ska vara bäst på att leverera glädje, kärlek och minnen till alla gäster i Kaninlandet.

Att arbeta som kanin är fysiskt krävande och för att klara av att bära dräkten under din arbetsdag behöver du ha god fysik och inga skador. Vi ser gärna att du anger din längd i ansökan.

Datum för audition: Söndagen den 27 februari (gäller både aktörer för Spökhotellet Gasten och Lisebergskanin)
Audition består dels av ett improvisationsprov i grupp, en enskild intervju men framförallt en väldig massa skratt – så se till att du har slipat smilgroparna!

Observera att vi i nuläget inte har fler auditiontillfällen inplanerade.

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej