Inaktiv platsannons

Jobba på Liseberg i sommar 2022 (säsongsanställning) i Göteborg

Om tjänsten

Jobba på Liseberg i sommar 2022 (säsongsanställning)
Liseberg AB

Vill du jobba på Liseberg i sommar?

Hos oss får du arbeta med service när den är som bäst i en av Europas ledande Nöjesparker. På Liseberg arbetar du med likasinnade och får vänner för livet. Vi arbetar mot att hålla en hög nivå av service samtidigt som vi vill spegla alla våra gäster. Hos oss är alla välkomna. Vi jobbar ständigt med att nå olika typer av hållbarhetsmål både som arbetsplats och turistattraktion.

Att vara Lisebergare

I rollen som Lisebergare är du med och gör skillnad både för våra gäster och dina kollegor. Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans bidrar till gästernas helhetsupplevelse. Oavsett om du arbetar direkt mot gäst som exempelvis entrévärd eller restaurangbiträde eller om du jobbar bakom kulisserna som lagermedarbetare eller kock är målet alltid att skapa minnen för livet.

Vem är du?

Vi tror att du levererar service av hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du slutför det du åtagit dig och har teamkänsla som en naturlig drivkraft. Att vara en god kollega är för dig självklart och du är inte rädd för att ta initiativ i mötet med våra gäster. Du vill vara med och skapa Liseberg.

För att jobba på Liseberg är det ett krav att du har fyllt 18 år senast den 20/6. Du bör även ha goda kunskaper i svenska. För vissa tjänster kan det vara ett krav eller meriterande med körkort och/eller truckkort.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Övrig info

Tjänsterna är säsongsanställningar och tillsätts löpande inför och under säsongen. Utbildningar kan bli aktuellt före säsongsstart. Sommarsäsongen börjar den 20 april och pågår till 25 september. Arbetstider varierar efter parkens öppettider men arbete på dagtid, kvällar och helger är gemensamt för alla våra tjänster oavsett var på Liseberg du arbetar. På vår hemsida kan du läsa mer om oss som arbetsplats.

Vänta inte med att skicka in din intresseanmälan! Välkommen att skicka in den redan idag men senast den 31 mars.

Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Referensnummer 2022/22
Kontakt
  • Liseberg Rekrytering, 031-766 86 14
Facklig företrädare
  • Kenny Bast, HRF, 0739-99 90 08
  • Fredrik Nylund, Kommunal, 031-766 77 05
  • Roberth Ek, Unionen, 0705-15 64 60
Sista ansökningsdag 2022-03-31

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej