Inaktiv platsannons

Underhållsmekaniker i Göteborg

Om tjänsten

Underhållsmekaniker
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Funktionen Teknik & Säkerhet består av totalt fyra avdelningar med teknisk inriktning, Attraktionsteknik, Fastighet, Parkmiljö samt Säkerhet. Funktionen har ett hundratal helårsanställda Lisebergare samt omkring 200 säsongsanställda medarbetare.

Har du ett genuint intresse för mekanik och saker som snurrar, lyfter och flyter? Tycker du dessutom om doften av spunnet socker och karuseller då kan du vara en av de två underhållsmekaniker som vi söker till vår fantastiska park.
Du kommer ingå i det team om ca 30 medarbetare som svarar för en säker drift av Lisebergs attraktioner. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är förebyggande underhåll, reparationer samt att utföra fortlöpande tillsyn av attraktionerna i vår unika miljö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 2-årig gymnasieutbildning med teknisk inriktning. Du har några års relevant erfarenhet av förebyggande underhåll och teknisk felsökning. Har du även erfarenhet av pneumatik, hydraulik, maskinbearbetning, plåtbearbetning eller svetsning är det meriterande. Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift. Körkort B erfordras.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, utåtriktad och serviceinriktad. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga samtidigt som du har lätt för att arbeta självständigt. Då det förekommer en del arbeten på höga höjder är det viktigt att du inte är höjdrädd. Medicinsk kontroll kommer att genomföras.

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej