Inaktiv platsannons

Snickare med dekorinriktning i Göteborg

Om tjänsten

Snickare med dekorinriktning
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Funktionen Teknik & Säkerhet består av totalt fyra avdelningar med teknisk inriktning, Attraktionsteknik, Fastighet, Parkmiljö samt Säkerhet. Funktionen har ett hundratal helårsanställda Lisebergare samt omkring 200 säsongsanställda medarbetare.

Beskrivning av arbetsuppgifter 
Som snickare på Liseberg är du en av fem medarbetare som med hantverkskänsla och yrkesstolthet är med och installerar Lisebergs utrustning för event, tex Halloween på Liseberg och Jul på Liseberg. Utöver traditionellt snickeriarbete utför du även uppdrag som är mer specialgjorda som till exempel dekortillverkning. Oftast är dessa arbetsuppgifter knutna till Lisebergs säsongstematiseringar och till olika koncept. Dekortillverkningen innebär allt från idéutveckling, tillverkning och slutmontering, du samarbetar med vårt konstnärliga team och övriga hantverkskollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet från kvalificerat arbete inom snickeri och som kan kombinera traditionell kunskap med känsla och intresse för det konstnärliga. Med erfarenhet, kunskap och kreativitet bidrar du till att en idéskiss kan omvandlas till verklighet. Arbetet ställer krav på nytänkande genom att hitta innovativa och nya lösningar, men du kan även arbeta efter färdiga ritningar. Du är driven och självgående men trivs även med att ingå i ett arbetslag där kommunikation, information och samarbete är viktigt. Du bidrar till en trygg och trivsam arbetsmiljö, gillar att arbeta såväl utomhus som i våra inomhusmiljöer och kan vid behov arbeta på hög höjd. Du har B-körkort samt viss datorvana då du behöver detta för hantering av arbetsorder. Har du truck och liftkort är mediterande. 

Publicerad den

01-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej