Inaktiv platsannons

Servispersonal till Lisebergs restauranger sommar 2022 (säsongsanställning) i Göteborg

Om tjänsten

Servispersonal till Lisebergs restauranger sommar 2022 (säsongsanställning)
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Vi söker servis- & barpersonal till restaurangerna på Liseberg, kanske är du en av våra nya kollegor?

På våra restauranger får du arbeta med service när den är som bäst i en av Europas ledande Nöjesparker. Du får arbeta med likasinnade och kommer få vänner för livet. Som Lisebergare kan du njuta av vår vackra park med allt vad det innebär. När du är ledig kan du provåka våra attraktioner, äta på våra restauranger och se på framträdanden som sker på våra olika scener.

Att vara Lisebergare på våra restauranger

Arbetar du hos oss är du med och skapar den goda stämning som våra restauranger är kända för. Du blir i din roll viktig för våra gästers helhetsupplevelse och gör skillnad för såväl gäster som dina kollegor. Hos oss kommer du att tillhöra ett gott gäng som tillsammans ger våra gäster restaurangupplevelser att minnas efter deras enskilda behov. 

Vem är du som söker dessa tjänster?

Vi tror att du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen som exempelvis servis- eller barpersonal. Du är uthållig till din natur och slutför det du åtagit dig. Du uppskattar att ge ett gott bemötande och känner dig trygg med tempoväxlingar. 

Ett krav för att jobba hos oss är att du har fyllt 18 år. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Vill du veta mer om våra restauranger, gå in på .

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att bli en av oss!

Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Referensnummer 2022/21
Kontakt
  • Liseberg Rekrytering, 031-766 86 14
Facklig företrädare
  • Kenny Bast, HRF, 0739-99 90 08
  • Fredrik Nylund, Kommunal, 031-766 77 05
  • Roberth Ek, Unionen, 0705-15 64 60
Sista ansökningsdag 2022-03-31

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej