Inaktiv platsannons

Affärsutvecklare till MTR Tech i Stockholm

... Din roll hos oss Fordonsunderhållet spelar en viktig roll i arbetet med att erbjuda resenärerna en leveranssäker kollektivtrafik så att fler väljer att resa hållbart....

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Din roll hos oss
Fordonsunderhållet spelar en viktig roll i arbetet med att erbjuda resenärerna en leveranssäker kollektivtrafik så att fler väljer att resa hållbart. MTR Tech har en tydlig ambition att fortsätta växa inom fordonsunderhåll för både upphandlad och kommersiell trafik. Som Affärsutvecklare för MTR Tech kommer du att vara en nyckelperson i bolagets kommersiella utvecklingsresa.

I rollen som Affärsutvecklare ansvarar du för helhetsleveransen i de olika utvecklingsuppdrag och projekt som du driver inom affärsutveckling och du kommer ha avgörande påverkan på såväl bolagets strategiska utveckling inom området som kopplat till anbud för nya uppdrag.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
- Ansvar att egna projekt levereras i enighet med projektets direktiv avseende tid, kostnader och kvalitet.
- Driva utvecklingsaktiviteter inom affärsutveckling i enlighet med bolagets strategi och Affärsplan.
- Ansvar för upprättandet och förvaltning av projektplan, kommunikation och rapportering internt och externt samt samordning och styrning av projektresurser
- Ansvara för kontakter med kunder, underleverantörer och andra externa parter.

Tjänsten avser heltid med placering vid någon av våra verksamhetslokaler runt om i Stockholmsområdet. Du ingår i avdelningen Affärsutveckling på MTR Tech som leds av Head of Finance, men samarbetar med många andra kompetenta specialister och projektledare inom MTR Nordic-koncernen. Dina nya arbetskollegor har stor erfarenhet samt kunskap inom fordonsunderhåll, affärsutveckling och projektledning. Möjligheten till personlig utveckling inom koncernen är stor. Arbetstiderna utgår från dagtid med möjlighet till flexibilitet att förlägga både tid och arbetsplats utifrån dina behov.

Kvalifikationer

När du blir en av oss
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Som anställd hos MTR Tech erbjuds en rad förmåner så som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda gym på samtliga depåer samt rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express.

Du som söker till oss
För att trivas i rollen är du kommunikativ, strukturerad och tar gärna initiativ för att driva utveckling. Du har ett intresse för teknik, att skapa nya affärer och trivs att arbeta i en miljö med stor kundkontakt och i med många samarbetsytor. För att lyckas i rollen är du strukturerad, systematiskt och strävar kontinuerligt mot tydliga mål. Du har engagemang i ditt arbete där du utmanar det invanda och vågar prova och bidra med nya lösningar och perspektiv.

Vidare har du
Akademiskexamen inom relevant studieområde exempelvis teknik, industriell ekonomi
Minst 3 års erfarenhet av att driva projekt inom teknik/produktion/affärsutveckling.
Kunskaper inom MS-project eller annat projektplaneringsverktyg är meriterande.
Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift.

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanans och pendeltågens fordon i våra nio depåer. Vi växer också med nya och utökade uppdrag. Från december 2021 underhåller vi även Mälartågs fordon med depå i Eskilstuna.
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs.
MTR Tech är del av MTR som är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som utöver fordonsunderhållet driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, MTR Facility Management, samt från december 2021 även Mälartåg.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Start beräknas snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2022-02-27
Referensnummer: C66128

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

  • MTR Rekrytering

    Mail:

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)