Inaktiv platsannons

Chef HR Business Partners Sverige till OKQ8 i Stockholm

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar i framtiden behöver vår affär förändras i grunden. Vi arbetar aktivt för omställningen till ett fossilfritt samhälle genom att minska vårt eget klimatavtryck, såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

Vi söker en chef till det mycket kompetenta team av svenska HR Business Partners som varje dag stödjer vår affär i att uppnå våra gemensamma mål och vår strategi. Tillsammans med övriga kollegor inom den skandinaviska HR funktionen är du och ditt team nyckelspelare i omställningen av vår affär. Förutom att vara chef för teamet har du själv HR-ansvar för delar av vår organisation. Du samverkar med chefer på olika nivåer och genom ett starkt ledarskap och driv säkerställer du en tydlig leverans gentemot vår affär. Du arbetar med våra fackliga relationer och tillser att dessa frågor drivs proaktivt och affärsnära. Tillsammans med andra delar inom HR ser du till att HR fortsätter att utvecklas i det viktiga uppdrag vi har, och att vi fortsätter vara uppskattade på det sätt vi är idag.

Kvalifikationer

Vi söker

Vi söker dig som har en akademisk examen inom Human Resources eller motsvarande. Du har erfarenhet från roller som HR Manager eller senior HR Business Partner sedan tidigare och är van att arbeta i miljöer med hög komplexitet och många gränsytor. Du har erfarenhet från ledningsgrupper och är van att växla mellan strategiskt och operativt fokus. Eget driv är viktigt, du har en förmåga att arbeta utifrån uppsatta mål och har en förmåga att få en grupp av människor med dig i dessa. Din förmåga att tänka strategiskt är god, men du trivs med operativa uppgifter där du strävar efter att förenkla och förstå vad som ger affärsvärde.

Bli en del av oss

I denna rekrytering arbetar OKQ8 tillsammans med Jurek HR. Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker i överenskommelse med dig. Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 10 februari och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Vi tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Ylva Ottosson på Jurek HR, 0733–914108

Varmt välkommen med din ansökan!

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Vi har riktigt bra förmåner
  • Tjänstepension och friskvårdsbidrag

  • Lunchbidrag som betalas ut med lönen

  • Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet

  • Möjlighet till ersättning vid föräldraledighet

  • Personalrabatt på våra stationer

  • 3 extra klämdagar varje år, utöver semester

  • Utbildningar via interna plattformar

  • Fler personalerbjudanden i förmånsportalen

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb