Inaktiv platsannons

Plattsättare i Borås

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Plattsättare

Sökes till Borås, Alingsås

Peab Byggservice är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera i världsklass. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi vill kunna erbjuda en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda, skapa tydliga mål och en bra arbetsfördelning men framför allt genom vår värdegrund. JUPP:en utgör hjärtat i företaget och den beskriver hur vi vill att vår verksamhet och våra medarbetare ska vara: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Vill du läsa mer om oss får du gärna kika in på vår hemsida peabbyggservice.se.

 

Om jobbet

Peab Byggservice arbetar med mycket varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar, köksmontering och försäkringsskador. Försäkringsarbete innebär att du kommer få arbeta med allt från brand och fuktskador till inbrottsskador. Du kommer att ha kontakter gentemot kund, underentreprenörer och försäkringsbolag, vilket ställer krav på din sociala förmåga samt att du trivs med att samordna och planera dina arbeten. I ditt arbete kommer du arbeta med datorn som ett redskap vilket ställer krav på datavana.

 

Din profil

Det är en fördel om du har arbetat med byggservicearbeten och ännu bättre är det om du arbetat med försäkringsarbeten och hos privatpersoner. De vanligaste uppdragen är att utföra arbeten inom plattsättning och flytspackling av golv och väggar i badrum. Ibland kan det förekomma mindre murnings och putsarbeten.

Som person vill vi att du är serviceinriktad, förtroendeingivande och att du agerar professionellt. Du gillar att arbeta självständigt och tycker om att vara delaktig i projekt från ax till limpa.

 

Det är ett krav för tjänsten att du:

  • har B-körkort
  • yrkesbevis plattsättare

Intresserad?

För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Urval sker löpande och vi kan därför komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta arbetschef Henrik Tyrén 073-3848130 eller på mail henrik.tyren@peab.se alernativt HR-partner Mia Ström mia.strom@peab.se 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-02-28

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)