Inaktiv platsannons

Yrkesarbetare Drift och Underhåll i Karlstad

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Yrkesarbetare Drift och Underhåll

Sökes till Karlstad

Region Statlig Vägdrift består av ca 300 medarbetare och tillhör Affärsområde Anläggning. Regionen arbetar övergripande med hur vi ska bidra till att Peab blir branschens bästa företag kopplat till våra fyra målområden: nöjdaste kunderna, bästa arbetsplatserna, bästa lönsamhet och att vi ska vara ledande inom samhällsansvar. Regionen har stabil position, goda framtidsutsikter och vi arbetar hållbart med miljötänk i fokus. Tillsammans underhåller vi och sköter om Sveriges vägar och anläggningar.

Vi behöver nu stärka upp med en yrkesarbetare till vår drift och underhållsgrupp i Karlstadsområdet.

Din roll:

Vi söker dig som vill ingå i vårt team i Karlstadsområdet som arbetar med drift och underhåll av grönytor och planteringar, vägar och anläggningar.

Ditt arbete kommer ha inriktningen att främst arbeta med grönytor. Du kommer att ansvara och planera skötsel av alléer och grönytor, Utföra bekämpning av invasiva växter på utpekade vägområden. I tjänsten ingår även jourverksamhet och vinterväghållning. Ditt arbete kommer även bestå av att lämna prisförslag mot beställaren, driva och slutföra arbeten fram till fakturering.

Du kommer att utgå från Karlstad och arbeta inom Karlstadsområdet och grannkommunerna.

Hos oss får du också möjlighet att utvecklas som medarbetare genom Peabs interna utbildningar riktat till alla våra anställda.

Kvalifikationer:

Erfarenhet från drift- och underhållsarbete av grönytor och parkområden är mycket meriterande, och du bör även ha erfarenhet från drift-och underhållsarbete av vägar.

Du ska även kunna använda de verktyg som behövs för att klara ditt uppdrag. Du ska vara driven och engagerad.

Viss datavana krävs. Körkort B är ett krav.

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom din samarbets-och initiativförmåga, likaså ditt engagemang samt din serviceanda och pålitlighet.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring. Likande arbetsuppgifter i Peabs angränsande driftområde kan komma att bli aktuellt i tjänsten.

Urval kan komma att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

uppgifter:

Per Eriksson, Platschef, 073/333 93 18

Susanne Reuter, HR Partner, 072/533 35 99

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-02-20

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlstad | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)