Inaktiv platsannons

Keep Outmontör i Lindome

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Keep Outmontör

Sökes till Lindome

Vi på Lambertsson bedriver en bred verksamhet och erbjuder våra kunder totallösningar samt tjänster inom maskinuthyrning, tillfällig el, moduler och trafikanordningar. Nu behöver vi förstärka vårt team på entreprenadavdelningen med en montör för vårt koncept KeepOut som innefattar ID06, grindar, larm och skalskydd på arbetsplatserna. Vårat arbetsområde är i region väst.

Om tjänsten

I rollen som KeepOut-montör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter leverans och etablering i av ID06 lösningar och grindar till våra kunder. Utöver det kommer du även att arbeta med uthyrning och underhåll av KeepOut-material inne på vår filial. Du kommer att träffa våra kunder både ute på arbetsplatserna och på vår filial där du utöver riktigt bra service även förväntas fungera som en rådgivare till kunden vid val av KeepOut-material. Tillsammans med övriga teamet jobbar ni för att det ska bli en riktigt bra kundupplevelse från början till slut!

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete, kanske har du till och med arbetat med KeepOut-material tidigare? Du sätter stort värde i kvalité och service och du är en engagerad lagspelare. Vidare är du duktig på att ta initiativ och ser vad som behöver göras, rullar upp ärmarna och hugger i, tillsammans med dina kollegor får du samarbetet att fungera. Vi tror att du trivs med ordning och reda på din arbetsplats och ser fördelen med att arbeta strukturerat. Om du har utbildning inom el, larm, styrsystem eller liknande ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!

person:

Christoffer Ljungberg

christoffer.ljungberg@lambertsson.com

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-02-09

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lindome
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lindome | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)