Inaktiv platsannons

Träarbetare i Jönköping

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Träarbetare

Sökes till Jönköping

Nu söker vi träarbetare till våra byggprojekt i Jönköping. Hos oss får du möjlighet att vara med på spännande projekt där du får möjlighet att växa och utvecklas i din yrkesroll. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som präglas av kunskap, laganda och gemenskap. Våra medarbetare är vår främsta tillgång.

Vi söker dig som är en noggrann och engagerad person. Du ska trivas med arbete i grupp, men också kunna arbeta självständigt. Du behöver ha ett yrkesbevis inom trä. B-körkort är ett krav. Det kanske blir du som blir en del av Peab, ta därför chansen och sök tjänsten!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-02-13

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)