Inaktiv platsannons

Betongarbetare i Jönköping

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Betongarbetare

Sökes till Jönköping

Jönköping är inne i en expansiv fas och vi behöver förstärka vårt team med betongarbetare. 

Som betongarbetare hos oss kommer du att arbeta med nyproduktion av bostäder, kommersiella fastigheter samt större ombyggnationer. I arbetet ingår bland annat formning, armering och gjutning av betongkonstruktioner. 

För att du ska trivas hos oss krävs att du är en flexibel person som gillar när tempot är högt. Vi tror även att du är driven och självständig samtidigt som du värdesätter samarbete. Vidare ser vi gärna att du kan planera ditt arbete, tycker om problemlösning och känner eget ansvar även i det stora. Du har förmåga att förstå och se hur du bidrar till helheten.

Krav

- B-körkort
- erfarenhet av arbete som betongarbetare
- yrkesbevis

Vid frågor, kontakta Carin Thomasson, HR, 013-24 99 04

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-03-13

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)