Inaktiv platsannons

Miljösamordnare, Bygg i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Miljösamordnare, Bygg

Sökes till Malmö

Sökes till Malmö, Helsingborg, Kristianstad
 

Nu söker vi dig som vill utvecklas som miljösamordnare i vårt härliga gäng här på Peab. Du har ett starkt engagemang för miljöfrågor och tycker det är kul att jobba tillsammans med andra.


Hos oss blir du en viktig spelare för att vi ska nå våra övergripande miljömål om klimatneutralitet, resurseffektivitet och utfasning av farliga produkter. Då miljö blir en allt viktigare del av vår affär är miljöarbetet kritiskt för vår konkurrenskraft. Är du redo för en ny utmaning?


Vi på Peab region Bygg Syd är idag verksam i Skåne och Blekinge. I vår region jobbar vi med många stora och intressanta projekt såsom kontor, badhus, skolor, sjukhus, laboratorier och bostäder.


Om tjänsten 
Som miljösamordnare kommer du att ingå i teamet produktionsstöd, bestående av miljösamordnare och andra personer med olika specialistkompetenser såsom BIM, KMA, installation och projektering. Du ingår också i ett nätverk av miljösamordnare som finns inom hela Peab Sverige. 


I rollen som miljösamordnare kommer du att ha en rådgivande roll mot Peabs projektorganisation och kunder i projekten. Det innebär ett nära samarbete med projekten i form av operativt arbete och stöd under projektets gång - från anbudsskede, projektering och produktion till färdigställande. Detta innebär att i dina vardagliga arbetsuppgifter ingår miljöcertifiering, klimatkalkyler, miljöronder och uppföljning av de uppsatta miljömålen.


Tillsammans med övriga i teamet är du med och ansvarar för att driva regionen framåt och leda miljöarbetet mot uppsatta mål. Det innebär bland annat att utbilda i och implementerar nya verktyg samt leda pilotprojekt inom miljö. 


Din profil
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom bygg alternativt miljö. Vidare har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i entreprenadbolag, fastighetsbolag eller konsultbolag. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med miljöcertifieringar i projekt som exempelvis Svanen och miljöbyggnad.


Via dina tidigare roller har du skapat en bra inblick i vad som krävs för att driva ett bra projekt. Du ska ha goda IT-kunskaper i bland annat MS Officepaketet samt talar och skriver svenska obehindrat. Körkort B är ett krav då resor i tjänsten ingår. 


Personliga egenskaper och kompetenser
Du har lätt för att prioritera och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare har du ett genuint driv och för dig är det viktigt att ord blir till handling på ett samarbetsvilligt och ödmjukt sätt. Du har förmågan att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som leverantörer och kunder. 


För att du ska trivas i Peab är det viktigt att du är van vid att hantera parallella uppgifter och samarbeta med många människor i olika projekt.Vid frågor vänligen kontakta biträdande regionchef Ola Flink Ohlsson 0733-374133.

Vi arbetar med löpande urval.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.


Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 
Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-02-27

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)