Inaktiv platsannons

Fibertekniker i Kalmar

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Fibertekniker

Sökes till Kalmar

Vi på Peab satsar vidare på fiberbyggnad, vill du vara med?

Rollen hos oss

Du skall självständigt och tillsammans med andra i organisationen arbeta med fibertekniskt anläggnings- och installationsarbete i fibernätet. Du kommer att arbeta i flera olika miljöer, inomhus och utomhus, i brunnar och skåp. Du kommer arbeta både med privatkunder samt företagskunder, därmed är det viktigt att du kan bemöta alla typer av människor. Du kommer att arbeta i Kalmar med omnejd.

Dina erfarenheter

Vi ser att du har några års erfarenhet av arbetet som fibertekniker samt har kunskap om fibernäts uppbyggnad. Vi tror även att du kan hantera arbetshandlingar, så som fiberskarvschema och mätningsdokumentation av fibernät.

Körkort B är ett krav.

Meriterande

Om du är certifierad fibertekniker och har kunskap i exempelvis CAD eller liknande ritprogram.

Körkort BE

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann och samlad vid pressade situationer samt att du har lätt för att ta till dig samt delge information. Förmågan att ta egna initiativ och att vara kreativ är nödvändigt eftersom arbetet till stor del är självständigt och du ständigt arbetar i nya miljöer. För att passa i denna roll är en lagspelare. Du gillar att prestera och leverera goda resultat. Du visar på gott omdöme även under tidspress och håller ihop och följer upp de åtaganden som ligger på ditt bord.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör.

Vänta inte med din ansökan, vi tillämpar löpande urval!

Kom och bygg ett hållbart samhälle med oss!

Har du frågor?

a David Johansson, Projektchef, 073-337 38 68

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-02-20

Publicerad den

01-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kalmar | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)