Inaktiv platsannons

Biträdande arbetsledare i Borås

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Biträdande arbetsledare

Sökes till Borås

Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människor och att få ta stort ansvar? Då kan jobbet som biträdande arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i Borås vara rätt utmaning för dig! Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Som biträdande arbetsledare hos oss kommer du att ha en viktig och central roll med fokus på att leda både teamet och projektet framåt. Du kommer att biträda i arbetsledning, samordning av underentreprenörer. Organisatoriskt rapporterar du till arbetschefen medans i det dagliga arbetet stämmer du av och rapporterar till Platschefen. Tjänsten är en heltidsanställning och du kommer att arbeta dagtid.

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta nära produktionen och bistå platschefen med ledning, planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt samt biträda ordinarie arbetsledare gällande arbetsledning, styrning och samordning av personal och underentreprenörer. Därutöver kommer du att biträda med att planera, leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare samt ansvara för kvalitetssäkring och kontakt med underentreprenörer.

I tjänsten kommer du att få:

  • Biträda vid planering, beredning och att leda och följa upp arbetet.
  • Biträda vid teknik- och metodval för arbetsutförandet. Medverkar till att arbetsberedningar utförs.
  • Biträda vid avrop av material för arbete inom arbetsområde efter samråd med platschef.
  • Medverka till att det är god ordning på samtliga arbetsställen inom arbets-området.
  • Medverkar till att rapportering sker av hinder, ändringar samt avvikelser i handlingar och utförande till Platschef. Biträder att det skrivs in hinder/ändringar/ÄTA i dagbok.
  • Biträda vid skrivning av dagbok efter varje arbetsdag.

Vi söker dig som:

Tar aktivt ansvar och tar egna initiativ. Du är inte rädd för att ställa frågor och du utgår alltid från produktionens behov. Vi tror vidare att du som uppskattar att få leda och utveckla andra kommer att trivas extra bra som biträdande arbetsledare hos oss.

Vidar tror vi att du:

  • är klar sedan ett år tillbaka eller är i slutet av dina studier av en bygg-/anläggningsteknisk utbildning alternativt har du adekvat erfarenhet som anses likvärdig
  • har en god datorvana och är bekväm med att arbeta med dator/surfplatta som arbetsredskap
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • innehar B-körkort

Du är bra på att samarbeta och samverka med andra. Det är även önskvärt att du som person uppskattar att få komma med nya idéer och förslag på förbättringar på ditt eget arbetssätt. Du drivs och motiveras av att jobba med människor och att få ta stort ansvar.

I övrigt är det meriterande om du har goda tekniska kunskaper.

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som biträdande arbetsledare hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Tom Nordlindh på e-post: tom.nordlindh@peab.se. Gällande frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Partner Filip Möller via e-post: filip.Moller@peab.se.

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-02-28

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)