Inaktiv platsannons

Arbetsledare mark i Örnsköldsvik

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare mark

Sökes till Örnsköldsvik

Det går bra för oss i Peab och vår anläggningsverksamhet söker nu en arbetsledare som ska utgå från Örnsköldsvik. Våra projekt omfattar mark-, väg- & ledningsarbeten, vägar, järnväg, dammar och anläggningsbetong.

Drivs du av att leverera goda resultat i rätt tid tillsammans med ditt team? Då kan jobbet vara rätt utmaning för dig. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med intressanta projekt och stora utvecklingsmöjligheter. 

Om tjänsten

I rollen som arbetsledare arbetar du i produktionen nära platschef och yrkesarbetarare. Ditt ansvar är att leda, planera, och följa upp det dagliga arbetet och säkerställa optimal framdrift.

Det är du som driver och koordinerar projektet på plats medverkar till en god arbetsmiljö.

Du för dagbok, rapporterar hinder, ändringar, avvikelser och sammanställer fakturaunderlag. Du ansvarar för arbetsberedningar och avrop av material och tjänster. Du kommunicerar och samverkar med våra beställare och underentreprenörer.

Kompetenser och personliga egenskaper

Den vi söker brinner för att vara spindeln i nätet och den som koordinerar. Du är driven, pålitlig och ordningsam. Ledarskapet är viktigt och du är en förebild som skapar engagemang bland våra medarbetare. Du är en bra kommunikatör i både tal och skrift. Det är också viktigt att du agerar professionellt i kontakter med våra leverantörer och beställare.

För att lyckas i rollen krävs erfarenhet från branschen, helst inom mark, asfalt och VA. Du arbetar i dag som arbetsledare eller i en liknande befattning sedan ett antal år. Det är meriterande om du har högskoleutbildning mot bygg- & anläggning. B-körkort och god datavana är ett krav.

Hos oss får du ett  omväxlande och ansvarsfullt arbete med stor påverkansgrad. Vi har fina förmåner och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vårt företag växer med våra medarbetare.

Har du frågor är du välkommen att kontakta arbetschef Hans Boija, 0733-37 38 67.

Skicka in din ansökan omgående. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-02-27

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örnsköldsvik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örnsköldsvik | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)