Inaktiv platsannons

Kundansvarig i Umeå

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Kundansvarig

Sökes till Umeå

Brinner du för försäljning och projektledning? Vi söker dig som vill vara en del av Lambertssons fortsatta resa. Du kommer vara en viktig pusselbit i vår verksamhet och vi söker dig som känner dig trygg med att arbeta både på egen hand och som en del av ett team. Du är positiv och ser lösningar där andra ser problem.

Om rollen

Som kundansvarig har du ansvaret för affärsrelationen med våra kunder i bygg- och anläggningsbranschen. Du är Lambertssons ansikte utåt. I det dagliga arbetet kommer du arbeta mot uppsatta mål att skapa nya relationer och utveckla befintliga. Du för relationerna framåt genom kontinuerlig dialog med kunderna och ett nära samarbete med övriga kollegor på kundcentret/filialen. Ditt mål är att förstå kundens verksamhet och på bästa sätt bidra till kundens affär genom att erbjuda kundanpassade lösningar utifrån Lambertssons totala produkt- och tjänsteutbud.

Om dig
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av relationsbyggande försäljning, projektledning eller liknande och ser gärna att du även har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen. Du drivs av att skapa goda kundrelationer och att göra lönsamma, långsiktigt och hållbara affärer. Som person är du driven och affärsmässig samt kommunicerar lätt med olika personer på ett förtroendeingivande sätt. B-körkort är ett krav.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Filialchef Joel Levisson på 0733-84 88 36. 

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen att bli kontaktade om annonserings- och rekryteringshjälp.

Om företaget

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-02-13

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)