Inaktiv platsannons

Mark- & anläggningsarbetare i Örnsköldsvik

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Mark- & anläggningsarbetare

Sökes till Örnsköldsvik

Det går bra för oss i Peab och vår anläggningsverksamhet söker nu fler medarbetare för både tillsvidare- och säsongsanställning. Våra projekt omfattar mark-, väg- & ledningsarbeten, vägar, järnväg, dammar och anläggningsbetong.

Arbetsuppgifter i huvudsak:

  • Grundläggning av byggnader
  • Ytskiktsarbeten
  • Rörläggning
  • Schakt- & fyllningsarbeten

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller att du har utbildning inom området. Som person vill vi att du är ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du är händig, engagerad och har ett stort mått av eget driv. Du tycker om att arbeta utomhus. Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Krav på B-körkort. 

Hos oss är arbetsuppgifterna omväxlande och du kommer att ha goda utvecklingsmöjligheter. Vi jobbar i team där erfarna medarbetare och arbetsledning coachar våra mindre erfarna medarbetare, på så sätt hjälps vi åt att växa. Som anställd hos oss finns många fina förmåner och framförallt, många duktiga och goda arbetskamrater som bidrar till en trivsam arbetsmiljö.

Har du frågor är du välkommen att kontakta platschef Jörgen Sellin, 0733-371872, eller HR Annica Nilsson, 0733-371855.

Vänta inte med din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-03-06

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örnsköldsvik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örnsköldsvik | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)