Inaktiv platsannons

Platschef i Linköping

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Linköping, Norrköping

Just nu söker vi en erfaren Platschef till en av våra arbetschefsgrupper i Östergötland. Har du intresse för ekonomi, erfarenhet från mark och anläggning och vill vidare i karriären? Vill du komma till en arbetsplats där du får arbeta med ett starkt varumärke i ryggen? I så fall ska du verkligen läsa denna annons! Som Platschef på Peab har du alltid en central roll i våra projekt. Du blir en nyckelperson och har ett totalansvar över projektets utförande där din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från start till slutbesiktning. Det innefattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt ifrån inköpare, HR Partner, KMA, arbetsledare och skickliga hantverkare. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmåga att överblicka helheten, arbeta proaktivt och genom goda ledaregenskaper engagera och motivera din medarbetare för att nå uppsatta mål och deadlines.

Bakgrund

Du som söker har erfarenhet av anläggning, från en ledande befattning. Kanske har du arbetat som Platschef, Arbetsledare, Konsult eller Entreprenadingenjör men känner nu att det är dags för nya utmaningar. Som person är du kreativ, initiativtagande samt lojal. Du har ett stort intresse för ekonomi samt är kund- och resultatinriktad. Du har en god social kompetens och tycker om att samarbeta.

Personliga egenskaper

Du är en strukturerad, kreativ och initiativtagande person med förmåga att leda och entusiasmera andra. Du har ett stort intresse för siffror och ekonomi, är resultatinriktad och trivs med att arbeta mot deadlines och uppsatta mål. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en god samarbetsförmåga och värdesätter en professionell kommunikation mot såväl kunder, medarbetare och samarbetspartners. Du har B-körkort och arbetet är på heltid med tillträde snarast. 

Som anställd får du ta del av vårt gedigna utbildningsprogram och erbjuds många sociala kontaktytor, utmaningar samt stor möjlighet till personlig utveckling.

uppgifter

Har du frågor som berör tjänsten, kontakta Arbetschef Lars Lind,  0733-37 57 66

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-02-28

Publicerad den

06-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)