Inaktiv platsannons

Borrmaskinist Grundläggning i Örnsköldsvik

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Borrmaskinist Grundläggning

Sökes till Örnsköldsvik

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning och borrning. Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få. Vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige vilket kan medföra resor.

Vi söker nu Borrare till Peab Grundläggning i våra enheter Region Öst/Nord. I rollen erbjuds du en omväxlande vardag där projekten kan variera från stora till små. Vi har en modern maskinpark och som borrmaskinist kommer du arbeta i nära samarbete med kunniga kollegor. Du kommer arbeta både i och utanför maskinen.  

Vi söker dig som vill vara med och skapa en långsiktig och framgångsrik verksamhet på den lokala marknaden. Du kommer tillhöra Peab Grundläggning och rapportera till arbetsledare och platschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Köra Borrvagn eller Laddgrävare, daglig tillsyn av maskiner

• Ansvarar för dokumentation och uppföljning

• Stödjer arbetsledning i tekniska frågor gällande borrning

Vem är du?

Vi söker dig som har kört borrvagn eller har grävmaskinskort. Vi vill att du har erfarenhet från liknande arbeten och om du även har erfarenhet från branschen är det ett extra plus.

Du ska trivas bland människor då detta är en tjänst med många kontaktytor där du har dialog med såväl kunder och leverantörer som maskinister, arbetsledare och platschefer.

Du behöver också vara flexibel och gilla förändringar samt ha förmåga att se nya lösningar då arbetet ibland måste planeras om när något oförutsett inträffar.

Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då du kommer hantera bland annat ritningar och protokoll. 

Hos oss kommer du få stimulerande arbetsuppgifter och yrkeskunniga kollegor med hög teknisk kompetens. Detta ger dig goda förutsättningar att lyckas och trivas hos oss.

Våra nuvarande projekt finns i Dalarna och norr ut. Då vi arbetar där våra kunder och projekt finns måste du vara beredd att veckopendla, det innebär att du inte behöver vara bosatt i direkt anslutning till vår verksamhet.
Erfarenhet från Grundläggningsarbete, smidesarbeten samt förarbevis för hjullastare är en merit.

Grävmaskinskort och B-körkort är ett krav.
 

Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning.

KONTAKTPERSONER:
Patrik Andersson VD  patrik.andersson9@peab.se

Daniel Stenlund Bitr. Arbetschef daniel.stenlund@peab.se

Frida Hedback HR  frida.hedback@peab.se

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. 
 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-03-31

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örnsköldsvik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örnsköldsvik | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)