Inaktiv platsannons

HR-specialist Rekrytering i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

HR-specialist Rekrytering

Sökes till Stockholm

Vill du vara med och bygga laget som bygger framtidens samhälle i Stockholmsregionen? Här är din möjlighet att bli en del av Peab som är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag. Just nu förstärker vi vårt HR team och söker en HR specialist inom rekrytering.

HR Geografi Öst supporterar tre regioner, två byggregioner och en anläggningsregion. Vår kärnverksamhet arbetar med många olika typer av projekt innebärande allt ifrån byggnation av bostäder och kommersiella fastigheter till anläggningsprojekt inom mark och infrastruktur.

Regionerna befinner sig nu i en expansiv fas och har många spännande och intressanta projekt på ingång. Av denna anledning utökar vi nu vårt HR Team. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av vårt HR-team i Geografi Öst och ha en viktig roll i att tillhandahålla ett affärsnära HR-stöd till verksamheten. I din roll som HR-specialist inom rekrytering jobbar du aktivt och drivande mot rekryterande chefer, spännande kandidater och samarbetspartners. Du ansvarar för dina egna rekryteringsuppdrag  och driver processerna självständigt, från kravspecifikation till search, annonsering, intervjuer, tester, referenstagning och avtalsskrivning. 
Som HR-specialist rekrytering ansvarar du för att driva och utveckla hela geografins rekryteringsarbete. Vi ser även att du är drivande i utveckling av vårt Employer Brandingarbete. Rollen innefattar ett stort nätverk både internt och externt och du arbetar tillsammans med övriga inom HR.

Kvalifikationer
Du har en universitet- eller högskoleutbildning inom personal eller motsvarande. 
Vi ser gärna att du som söker har minst två till tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, tex genom arbete inom bemanning och/eller rekrytering. 
Du har tidigare arbetat konsultativt mot chefer och har en affärsmässig syn på HR. 
Du är van att använda dig av flera olika sökmetoder och testverktyg samt har jobbat med LinkedIn. Vi söker dig som är nytänkande, relationsskapande och driven.
Vidare ser vi att du trivs i en koordinerande och omväxlande roll och att du vill utvecklas inom rekrytering och på sikt även inom andra HR-områden. 

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidare men inleds med en provanställning med start så snart som möjligt. Du rapporterar till HR-chef och har din placering på regionens nybyggda huvudkontor i Ulriksdal.
B-körkort är ett krav. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Ebba Westman, HR Chef Geografi Öst, ebba.westman@peab.se alt på tel 072-533 37 27 eller Tobias Munoz, HR Partner, tobias.munoz@peab.se alt på tel 073 337 38 31. Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-03-04

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)