Inaktiv platsannons

Produktionsstöd till Swerock i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Produktionsstöd till Swerock

Sökes till Malmö

Råvaruförsörjning är en avdelning inom Swerock som samlar segmenten Grus & Berg och Recycling i en gemensam organisation för att knyta verksamheterna närmare varandra och arbeta mot gemensamma mål med optimalt nyttjande av kompetenser och resurser. Verksamheten är i ett spännande skede och utifrån våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga söker vi nu efter en ny medarbetare till en roll som Produktionsstöd åt vår verksamhet i Malmö.

Om tjänsten

I rollen som produktionsstöd får du ett varierande och roligt arbete med många olika typer av arbetsuppgifter. Du kommer att fungera som allt i allo med fokus på administration och du kommer vara länken mellan produktion och stödfunktion. Du kommer att stötta både gruppchef och platschef i dagliga produktionsfrågor.

Till dina primära arbetsuppgifter hör:

  • Organisera och dokumentera
  • Ordermottagning inkl. rådgivning och vägledning till kunder
  • Faktureringsunderlag, prislistor, lagerredovisning, kontantredovisning
  • Fakturering och avtalskännedom
  • Kontering och kontroll av leverantörsfakturor
  • Kreditbedömning och uppföljning av förfallna fakturor
  • Ta fram statistikrapporter för externt och internt bruk
  • Följa upp produktion mot gällande beslut
  • Följa upp nyckeltal produktionsanläggningar

Vem är du?

Vi söker dig som är positiv, prestigelös och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du gillar administrativt arbete, tar egna initiativ och är van vid att självständigt driva ditt arbete framåt. Du är strukturerad vill ha ordning & reda runt omkring dig. Att arbeta lösningsorienterat med kunden i fokus är en självklarhet för dig.

Du har gymnasial utbildning och har du dessutom eftergymnasial utbildning inom miljö, administration, och/eller ekonomi är det meriterande. Vidare har du god datorvana och är en erfaren användare av Officepaketet. Kunskap om ballast- och jordprodukter är en fördel, liksom erfarenhet av arbete med tillstånds-/anmälningspliktig verksamhet eller erfarenhet av arbete med miljöfrågor är meriterande.

Resor i tjänsten kan förkomma varför du måste ha B-körkort och tillgång till egen bil.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
 

Tjänsten är på heltid, tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Gruppchef Martina Andersson på telefonnr; 0733-84 88 92.    

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-02-27

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)