Inaktiv platsannons

HR Partner i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

HR Partner

Sökes till Malmö, Lund

Om tjänsten

Som HR Partner hos oss på Swerock och Peab Asfalt erbjuds du en bred tjänst med möjlighet att påverka ditt eget arbete. Du kommer att arbeta med en HR-kollega och ni tillsammans ansvarar för strategiska och operativa personalfrågor inom regionen. Som HR Partner ingår du i regionens ledningsgrupp för Swerock och Peab Asfalt. Det regionala HR-teamet är en del av en större HR-grupp inom bolagen Swerock och Peab Asfalt som har ett nära samarbete genom kontinuerliga möten och nätverkande. 

En viktig del i arbetet är att kunna ge konsultativt stöd till cheferna i deras vardag. I den här rollen kommer du att ansvara för och bistå med kunskaper inom det breda HR-fältet med frågor som rör allt inom att attrahera, rekrytera, anställa, utveckla och omställa. Andra arbetsuppgifter kan vara inom rehabilitering, personalförsörjning, samt medverka i olika HR-projekt. I tjänsten ingår även facklig samverkan inkl. förhandlingar.
  

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR och minst fem års erfarenhet från ett kvalificerat HR-arbete. Som person är du självgående och tycker om att jobba med de breda frågorna inom HR och ser det som självklart att vissa HR-administrativa arbetsuppgifter ingår. Du är trygg i dig själv och har lätt för att skapa goda relationer på olika nivåer i organisationen. Som person är du engagerad, ödmjuk och ser styrkan i att arbeta i team. Vidare är du ansvarsfull, noggrann och trivs med en bred roll med en variation av arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.
 

Tjänsten är en heltidsanställning med placering på vårt nya kontor i Malmö. I tjänsten förekommer resor inom regionen och vi förutsätter därför att du har B-körkort. Du ska också tala och skriva svenska obehindrat. 

Sista ansökningsdag: 2022-02-27

Vidare upplysningar: Helen Dalgart, HR chef Swerock tfn. 0733-847442

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-02-27

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)