Inaktiv platsannons

Laboratorieassistent i Västerås

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Laboratorieassistent

Sökes till Västerås

Vi söker nu en Laboratorieassistent till Västerås

 

Peab Asfalt AB - ett dotterbolag i Peabkoncernen – är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vår teknikavdelning består av 6 ackrediterade laboratorier fördelade från Boden i norr till Helsingborg i söder. Verksamheten omfattar bl.a. analyser av vägmaterial, teknisk support, provtagning och produktutveckling mm.

 

Om tjänsten

På vårt laboratorium i Västerås servar vi flera bolag inom Peabkoncernen men har även ett stort antal externa kunder. Vi utför provning på asfalt, bitumen, ballast samt övriga obundna material med ett brett utbud av olika testmetoder. Genom de provningar vi gör hjälper vi våra bergtäkter och asfaltsverk med produktions- och kvalitetskontroll.

 

Som laboratorieassistent hos oss utför man analyser och rapporterar inom sitt verksamhetsområde. Tjänsten innebär även att vara kontaktperson för våra kunder samt att vara behjälplig med asfalt- och ballastverksamheten.

 

Tjänsten är en säsongsanställning april till november med möjlighet till förlängning. Arbetstider 7-16 med möjlighet till viss flexibilitet.

 

Vem är du?

Du har fullgjord gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter sen tidigare. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete på asfalt- eller betonglaboratorium.

B-körkort är ett krav.

Du är noggrann, kan arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har en positiv inställning och ser lösningar istället för problem, samt har en förmåga att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder. Vi värdesätter ordning och reda. 

 

Ansökan

Rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag. 

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Laboratorieföreståndare Magnus Källman på mail magnus.kallman@peabasfalt.se.

Denna rekrytering sker helt genom Peab Asfalt AB försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-03-04

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)