Inaktiv platsannons

Platschef i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Stockholm

Platschef till Peab i Stockholm

Motiveras du av att ha stort ansvar för såväl ekonomi och personal som arbetsmiljö i ditt arbete? Då kan vi på Peab ha en ledig tjänst som skulle passa dig utmärkt. Att arbeta som platschef hos oss passar dig som aktivt tar ansvar och vet vad som ska göras utan att fråga eller vänta. Välkommen med din ansökan!

Vad ingår i jobbet?

Att arbeta som platschef hos oss innebär spännande arbetsdagar med fokus på planering, ekonomisk uppföljning och styrning. I dina arbetsuppgifter ingår att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning samt ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Utöver det kommer du att ansvara för budget, tidplan, logistik och resurser för dina projekt, ansvara för daglig planering och produktion, ekonomisk uppföljning samt kund- och medarbetarkontakter, göra kontinuerliga uppföljningar för att säkerställa effektivitet och leverans.

Om dig

Vi söker dig som:

- har minst två års erfarenhet av arbete som platschef alternativt arbetat som arbetsledare under ett flertal år och nu vill ta nästa steg och utvecklas i en ledande position.

- har god IT-vana

- har en byggteknisk utbildning

- har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

- har kompetens inom kalkylering och ekonomisk uppföljning.

Du är en person som agerar kollegialt och hjälper andra. Du nyttjar ekonomisk information och nyckeltal för prioriteringar i ditt arbete. Vi tror vidare att du som uppskattar möjligheten att få använda olika typer av kunskaper kommer att trivas extra bra som platschef hos oss.

Du tar ansvar för tilldelade arbetsuppgifter. Arbetet kräver vidare att du är en person som driver resultat och uppfyller mål. Du drivs och motiveras av att ha ett totalansvar för verksamhetens projekt och medarbetare och att nå resultat tillsammans med ditt team.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete och har erfarenhet av större bostadsprojekt.

Ansökan och övrig information
Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som entreprenadingenjör hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Vid frågor är du välkommen att kontakta Anna Bergstrand (HR) på telefonnummer: 0725335212 eller via e-post: anna.bergstrand2@peab.se 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-03-13

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)