Inaktiv platsannons

Hjälpmedelskonsulent/rådgivare Linköping

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Sodexo Hjälpmedelsservice söker hjälpmedelskonsulent/rådgivare till vår verksamhet i Linköping.

 Vi söker dig som har bred erfarenhet av hjälpmedel för vuxna och/eller barn. Som hjälpmedelskonsulent/rådgivare har du möjlighet att fokusera på några produktområden och vi ger dig löpande utveckling inom kompetensområdet. Beroende på din kompetens och erfarenhet är vi intresserade av att föra en dialog kring önskade produktområden. De områden du arbetar med kan dock växla över tid, beroende på verksamhetens behov. Teamet ansvarar tillsammans för att lösa alla inkommande uppdrag från vårdgivarna inom ramen för hela sortimentet. I Östergötland är våra kunder både Region Östergötland och länets tretton kommuner.

 Arbetsbeskrivning

Som hjälpmedelskonsulent/rådgivare får du användning för hela ditt kunnande, din erfarenhet och kreativitet. Med olika åtgärder kan du göra stor skillnad för personer med hjälpmedelsbehov. Du ingår i ett konsultationsteam med bred kompetens där ni tillsammans bidrar till det goda livet för personer med funktionsnedsättning. Du arbetar konsultativt och ger vårdgivarna i Östergötland expertstöd kring hjälpmedel. Du genomför utprovningar, anpassningar och specialanpassningar av hjälpmedel, vid behov tillsammans med våra tekniker.

 Du arbetar främst med att:

- ge information och rådgivning gällande hjälpmedel

- ge konsultativt stöd till förskrivare

- hålla utbildningar till förskrivare

- medverka vid upphandling och sortimentsarbete

- orderläggning, beredning och journalföring

 För att ge god service i rollen som hjälpmedelskonsulent/rådgivare behöver du:

- kunna anpassa dig utifrån vad som händer samt kunna skifta fokus

- arbeta bra tillsammans med andra

- ha god pedagogisk förmåga

- vara serviceinriktad

Du är legitimerad fysioterapeut eller arbetsterapeut med flerårig erfarenhet i yrket och av arbete med hjälpmedelsbedömningar samt utprovningar. Du har goda kunskaper i Officeprogrammen och kan formulera dig väl i tal och skrift.. Du har giltigt B körkort och god körvana.

Övrigt:

Tjänsten är en tillsvidareanställning  på heltid måndag- fredag dagtid

Sista ansökningsdatum är den 20 februari 2022. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

För frågor kontakta: 

 

Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=4876&rmlang=SE

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Restaurang | Deltidsjobb