Inaktiv platsannons

Projektingenjör inom underhåll järnväg i Västerås

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Projektingenjör inom underhåll järnväg. Vi vill ha din ansökan senast den 10 februari.

Som Projektingenjör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Om jobbet

I rollen som projektingenjör inom underhållsdistrikt Öst biträder du en eller flera projektledare, bland annat genom att stödja i planering, administration och uppföljning avseende tid, kostnad, innehåll, risker, resurser, kvalitet, säkerhet, miljö och arbetsmiljö. Som projektingenjör kommer du stödja projektledaren i interna och externa kontakter och medverka vid byggmöten och ta fram underlag för att följa upp leveransen i våra underhållskontrakt på järnvägen.

Placeringen är i Västerås och ditt arbete utförs i hela distrikt Öst, varpå resande ingår i rollen.

Om du har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas inom det så finns det många utvecklingsmöjligheter inom vår verksamhet på Underhåll!

Kvalifikationer

Vem är du?

Som person har du god förmåga att strukturera ditt arbete. Du är trygg i dig själv, har god kommunikationsförmåga och duktig på att samarbeta med både interna och externa parter. Du gillar att knyta nya kontakter och är pedagogisk och pålitligt lagd.

Vi söker dig som 

  • har högskoleingenjörsexamen om minst 180 hp med teknisk inriktning
  • har aktuell och relevant arbetslivserfarenhet av underhållsverksamhet inom järnväg
  • har B-körkort
  • kan uttrycka dig mycket väl i svenska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du och erfarenhet av arbete inom statlig verksamhet.

Övrig information

Tester kommer att vara en del av urvalet i denna rekryteringsprocess, och skickas ut till kvalificerade kandidater i samband med sista ansökningsdag. Var vänlig håll utkik i din inkorg under denna period för att inte missa information kring processen.

Intervjuer är planerade till v. 7-8.

Placeringsort: Västerås.

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten har du som vill möjlighet att ha en dialog kring att arbeta hemifrån eller från ett annat Trafikverkskontor ett par dagar i veckan.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2022-02-10

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej