Inaktiv platsannons

Flexpool inom Parts Supply & Logistics i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Det handlar inte om bilar. Det handlar om människor.
Vårt mänskliga fokus är det som gör oss annorlunda från alla andra bilföretag, och det är det centrala i allt vi skapar. Om du vill vara med oss i vårt uppdrag att förenkla människors liv, erbjuder vi dig en chans att växa tillsammans med andra talangfulla människor som vill göra skillnad.

Vilka är vi
Global Warehouse Management (CDC) är en enhet inom Parts Supply & Logistics, Volvo Cars som ansvarar för den globala eftermarknadsaffären, distribution av originaldelar och tillbehör samt service. Vår ambition är att vara den självklara leverantören av delar och service till våra återförsäljare och kunder och därmed aktivt bidraga till att skapa den bästa bilägarupplevelsen för kunden.

 

Vad erbjuder vi

På CDC erbjuder vi varierande arbetsuppgifter som tillhör lagerverksamhet allt från Godsmottagning av trailers och containers till plock och pack till lastning av utgående enheter så som containers och trailers. Det är vårt gemensamma ansvar att säkerställa att våra artiklar och pallar skickas iväg i god kvalité, rätt tid och följer lagar och regler i form av etiketter och märkningar samt rätt emballage till länder både inom och utanför Europa.  

Då vi har stort fokus på säkerhet och kvalité kommer du trivas som alltid sätter säkerhet som nummer ett samt fokus på slutkunden i alla arbetsmoment du gör.

 

Som medarbetare i flexpoolen täcker du upp när någon i det team du tillhör är ledig, på dagskift, måndag-fredag mellan 06:30-15:12. Anställningen innebär att du blir inringd när behov finns inom ditt team och behovet kan variera över tid. Under sommarperioden mellan v23-33 så finns möjlighet att jobba heltid och som flexpoolare är man garanterad sommarjobb.
 
Arbetsuppgifter
Som lagerarbetare arbetar man med inleverans, plock och pack och hantera material med hjälp av truck. I lagen roterar medarbetarna på olika balanser och uppgifter beroende på belastning och planering. Tillsammans med laget kommer du vara delaktig i att jobba med lagets förbättringar och lagtavla.
 

Du och dina färdigheter
Vi söker dig som heltidsstuderar, är full av energi och brinner för att göra skillnad. Du har mycket god social- och samarbetsförmåga och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är driven, noggrann, flexibel och har en god problemlösningsförmåga. Du är inte rädd för fysiskt arbete och du tycker det är inspirerande att arbeta i en miljö med högt tempo.

 

I alla moment kommer du köra truck vilket innebär att det är ett krav att inneha körkort och truckkort. Du behöver ha gymnasiekompetens och det är meriterande om du även har en yrkesutbildning. Då vi arbetar med datorer behöver du ha datorvana, kunna kommunicera på engelska samt ha godkänt betyg i matte.
 

Din personlighet präglas av ett positivt bemötande liksom att du alltid visar förtroende, respekt och tillit gentemot din omgivning. Punktlighet och en positiv inställning till förändring är egenskaper vi värdesätter högt hos dig.

 

För ytterligare information:
Vi vill att du ansöker senast den 10 februari 2021. Urval kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan. Observera att ansökningar via e-post inte accepteras, utan vi vill att du ansöker via People Tools.
 

För ytterligare information kring tjänsten, var vänlig kontakta rekryterande chef Susanne Steele via tel: 0728 28 80 eller via mail: susanne.aastradsen@volvocars.com.
För frågor om rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta David Thalin, Senior Recruiter via mail: david.thalin@volvocars.com.

 

Vilka är vi?
Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att ge människor frihet att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som förbättrar deras påverkan på världen och med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna skyddar vi dem, deras nära och kära samt människorna omkring dem.

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av vår arbetsmiljö som genomsyras av samarbete, mångfald och inkluderande. Människorna på Volvo Cars är engagerade och vill göra skillnad i vår värld. Idag är vi ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att framhäva det bästa i varandra och att använda människans verkliga kraft. På Volvo Cars utformas din karriär runt dina talanger och ambitioner, så att du kan nå din fulla potential.  Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.
 

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)