Inaktiv platsannons

Säljare Cykelverkstad 100% i Valbo

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

Om tjänsten

Säljare cykelverkstad


XXL Sport & Vildmark – den kompletta destinationen för sport och vildmarksentusiaster! Genom att kombinera ett stort utbud av de främsta varumärkena med passionerad och kunnig personal kan vi erbjuda varje kund den bästa upplevelsen – likväl under köptillfället som utomhus. Just add you.

Om tjänsten

 

Vi letar nu efter en cykelkunnig person för att fortsätta vår tillväxt inom cykel i butiken i Valbo. Vi söker dig som har ett genuint intresse av cykel och som älskar försäljning, service och kundkontakt. Cykel är ditt stora intresse och nu vill du även jobba med det.
Du är en strukturerad, noggrann och självgående person som gillar att jobba i team och ha kontakt med kunder. Du gillar att lära dig nya saker och är flexibel för nya utmaningar och klarar hög arbetsbelastning under vissa perioder.


Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av cykelavdelningen i Valbobutiken och utföra reparationer och service. Ditt arbete kommer att bestå av många olika uppgifter och ingen dag kommer att vara lika. Arbetet kommer bland annat bestå av butiksförsäljning, montering av nya cyklar, reparationer och service, butiksexponering och skyltning.

 

 

Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare arbetat med en liknande tjänst inom sälj och verkstad. Vi ser gärna att du är självgående, effektiv och alltid sätter kunden först. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift och har goda datakunskaper.

Som säljare i verkstaden hos oss bör du ha ett stort intresse i att skruva cykel. Men framförallt vara praktiskt lagd, lösningsorienterad, noggran och flexibel. Du är en bra samarbetspartner och tar väl till dig nya arbetsuppgifter. Du är trevlig och social med positiv attityd.

Tidigare erfarenheter av arbetet är meriterande.

Om all kunskapen inte redan finns där så ser vi till att du lär dig det, men det är viktigt att du brinner för ditt intresse och är nyfiken på att lära dig mer varje dag.

 

Arbetsplats: XXL Valbo
Arbetstid:  Varierande; dagtid, kvällstid, helger.
Lön: Enligt Handels avtal + personligt ansvarstillägg även bonus.
Anställningsform: Heltid
Tillsättning: Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande och inkluderar kvälls- och helgjobb

Åldergräns 18 år 

Löpande urval sker och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar enbart emot ansökningar genom vår hemsida.

Vi ser fram emot din ansökan.

Län:
  • Gävleborg
Anställningstyp:

Provanställning
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:

2022-02-25

Tillträde:

enligt överenskommelse.

Arbetsplats/placeringsort:

VALBO

Adress:

Valbovägen 331 81832 Valbo

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Valbo
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Valbo | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)