Inaktiv platsannons

Vikarie inom förskola/grundskola till Stockholms län

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder

Om företaget
Vi söker vikarier till en vikariepool för följande kommuner Värmdö, Sollentuna, Nacka, Lidingö och Upplands-Bro.

Du behöver inte vara tillgänglig för alla kommuner.

Du kommer främst att vikariera inom grundskola och förskola.

Dina arbetsuppgifter
Som vikarie i en vikariepool har du möjlighet att arbeta på en eller flera skolor som behöver personal. När skolan har behov utav en lärare kommer det gå ut ett sms, den som snabbast svarar JA på det smset kommer att få jobba det passet.

Att vara lärarvikarie kan vara en utmaning som kan vara tuff ibland, men garanterat rolig och utvecklande! Arbetar du inom våra uppdrag i grundskolan kommer du att hålla i klassrumsundervisning men inte ha det övergripande ansvaret, utan planering och liknande finns att tillgå.

Din profil
Vi ser gärna att du är lärarstudent mot skola eller förskola, har du tidigare vikarierat inom grundskola eller förskola är det meriterande. Som lärarvikarie i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult. Som konsult hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som själv har sin bakgrund inom skolans värld.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via:

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholms län
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Detaljhandel | Extrajobb | Grundskola