Inaktiv platsannons

Receptionist sökes omgående till kund i Stockholm!

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.

Läs mer på

Dina arbetsuppgifter
Trivs du i servicemiljö? Nu söker vi en serviceinriktad receptionist hos en av våra kunder i Stockholm. Vi erbjuder ett arbete där du kommer att arbeta i en internationell miljö och där lagandan är hög. Uppdraget kommer att starta omgående, med en upplärningsperiod på två dagar.

Arbetsuppgifter som förekommer är
• Bemanna receptionen måndagar – fredagar, under öppettiderna 08:00-17:00
• Välkomna kunder och gäster till kontoret samt visa dem till rätta
• Ta emot samtal i växel och besvara mejl
• Ansvara för posthantering, generella bokningar såsom mötesrum och budtransporter
• Ansvara för att kontoret är helt och rent
• Beställning och inköp av kontorsmaterial, fika mm

Det finns även möjlighet att bara med i vår Receptionistpool vilket innebär både att du kan bli inringd med kort varsel, eller schemalagd i förväg vid planerad frånvaro. Rollen ställer högra krav på tillgänglighet och flexibilitet. Som vikarierande Receptionist hos oss finns möjligheter till att arbeta hos flera olika kunder inom servicesektorn, främst inom kontorsservice. Våra kunder erbjuder en trevlig och professionell miljö i fina lokaler. Uppdraget är ett långsiktigt extrajobb, där du arbetar vid behov såsom vid sjuk- och planerad frånvaro.

Din profil
Rollen som Receptionist innebär en hög känsla av service och kundbemötande. Du är lösningsorienterad och tycker om att ha flera arbetsuppgifter samtidigt. Som person tycker du om att göra det lilla extra, samtidigt som du vet hur du skall planera och koordinera dina dagar. Service är A & O för dig, samtidigt om du alltid vill utvecklas tillsammans med andra.

Det är meriterande om du har arbetat inom service tidigare. Övriga meriterande erfarenheter av arbete i växeltelefoni, Outlook och övriga administrativa arbetsuppgifter.
Som konsult på uppdrag hos följande kunder arbetar du vardagarna måndag-fredag med kontorstiderna kl 08-17.

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund.
Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl din arbetssituation som personlig utveckling.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag via

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Tobias Grönvall via mejl:

Jag ser fram emot din ansökan. Välkommen!

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kontor / Administration | Extrajobb | Grundskola