Inaktiv platsannons

CWT söker en operativ VD med säljfokus i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

Vill du ta dig an en spännande utmaning? Är du intresserad av frågor som handlar om miljö, framtid och hållbar energi? Då kan CWT vara rätt företag för dig.

Vår kund söker en exekutiv person med hög strategisk förmåga, som drivs av att bygga företag och som har förmåga att arbeta ”hands on”. Ditt uppdrag blir att introducera helt ny teknik för vattenrening och energiproduktion. Det är ett svårt uppdrag med stora utmaningar.
I rollen är du en säljande VD som aktivt deltar i det dagliga och fortskridande arbetet. Arbetsuppgifterna innebär att leda, fördela och delegera arbetet samt att identifiera, upprätthålla och utveckla goda affärsrelationer. Som företagsledare kommer du att agera både självständigt och i samverkan med andra representanter, både ur bolaget och utanför bolaget.

Du kommer i stor utsträckning att själv planera dina arbetsdagar och kommer att ha ett ansvar som sträcker sig från att ta kontakt och prospektera kunder samt bygga och vårda långsiktiga relationer med sunda affärer. Rollen innebär en del resa både inom och utom Europa. Arbetsspråk är engelska.

Placeringsort är Stockholm med tillträde under Q2-22.

Om företaget
CWT är banbrytande inom reningsutrustning av vatten för så kallat cirkulärt vatten.
Intresset för vår produkt har kraftigt ökat bland annat för vätgasproduktion för bränsleceller och rening av industriellt processvatten. Vi har flera offerterförfrågningar på gång och ser mycket positivt på framtiden.

Myndigheter runt om i hela världen kommer att ställa högre krav på att industrin tar ett större ansvara för rening av sitt processvatten. Det kan vara frågan om bland annat rening av rökgas (sk. skrubber). Vid framställning av vätgas erfordras extremt rent vatten och det är här som vår produkt kommer in som det självklara valet. CWT har redan utfört flera tester med goda resultat och arbetar för närvarande med utformning av en demonstrationsanläggning. Under år 2022 beräknas anläggningen vara i drift och under år 2023 i kommersiell drift. I bolagsstrukturen ingår även Scarab Development, Hydromars, HVR, Xzero och Typ1Water.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller i en föränderlig verksamhet. Det är ett krav med akademisk utbildning och gärna som civilingenjör och/ eller inom kemi. Vi ser gärna att du har tidigare arbetserfarenhet från industrin samt god teknisk kunskap/ förståelse. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och det är högt meriterande med vana från arbete i internationella miljöer.

Som person är du självständig, driven, flexibel och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort helhetsansvar och coacha dina medarbetare. Du motiveras av utmaningar och har modet att driva igenom affärer. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer både internt och externt.

Intresserad? Bolaget heter Circular Water Technologies AB (publ.) Läs deras hemsida noga innan du funderar på att ansöka. Och be gärna om ytterligare information.
Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon eller 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

15-07-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis