Inaktiv platsannons

Sågverksoperatörer till Setra Hasselfors i sommar i Laxå

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 800 anställda. I vår koncern ingår sju sågverk, två förädlingsenheter – varav en finns i Storbritannien, huvudkontor och försäljningskontor i Sverige samt sju olika försäljningskontor utomlands.

I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.

Produktionsenhet Hasselfors är ett sågverk med ca 77 anställda. Här tillverkas sågade trävaror som levereras främst till Sverige, Europa och Japan.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu drivna och positiva sågverksoperatörer till Setra Hasselfors som vill stärka upp deras produktion under sommaren. Är det dig vi söker?

Som sågverksoperatör på Setra arbetar du till exempel med att övervaka delar av processen, kvalitetssortera virket, paketera slutprodukten samt utföra lättare underhåll. Du kommer vara en del av ett arbetslag som stöttar varandra i den dagliga driften. Dina kunniga kollegor kommer hjälpa dig att komma tillrätta och sprida den kunskap som du behöver för att bli trygg i ditt arbete.

Till Setra Hasselfors tillsätter vi flera tjänster där vi söker både dig som är tillgänglig omgående men även dig som studerar och kan arbeta under sommarperioden maj till augusti. Skift kan förekomma under perioden.

Din profil
Vi ser gärna att du är en ansvarstagande och driven person som inte är rädd för att hjälpa till där det behövs. Du är kvalitetsmedveten och observant, samt trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Om du har tidigare erfarenhet från arbete på sågverk, hyvleri eller liknande erfarenhet från processindustri ser vi det som meriterande. På Setra är det viktigt att kvaliteten i produktionen håller hög nivå varje dag där du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Setra Hasselfors. Varför ska du välja Clockwork i sommar?
Som anställd på Clockwork har du möjligheten att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt, därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Ansökan
Är det här jobbet för dig i sommar? Då vill vi läsa din ansökan! Urval sker löpande så registrera din ansökan via så snart som möjligt, dock senast . Om du har några funderingar får du gärna kontakta Moa Tjärnström på eller Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Laxå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Laxå | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola