Inaktiv platsannons

Är du vår nästa fordonstekniker? i Umeå

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hos oss finns inga externa aktieägare eller investmentbolag. Vi är ett familjeägt företag med korta beslutsvägar och ett absolut fokus på att skapa en arbetsplats där vi kan ha kul, som ger oss energi och som skapar kreativa och nöjda medarbetare.

Vi erbjuder ett brett produkt- och tjänsteutbud anpassat efter våra kunders kommunikationsbehov. Vi hjälper våra kunder med produkter och tjänster inom IT, Telefoni & Fordon. Grundpelarna i vår verksamhet är våra värderingar – service, ärlighet och kvalité. Det präglar allt vi gör för våra kunder och för varandra.

Som en av de med högst kundnöjdhet i Sverige i vår bransch och en trivsel hos personalen på över 9/10 skulle man kunna tro att vi är nöjda, men vi har långt kvar att vandra och vill aldrig sluta utvecklas. För att säkerställa detta har vi i år förutom vår miljöcertifiering, även certifierat oss i arbetsmiljö och kvalité för att fortsätta stärka den positiva upplevelsen för vår personal och våra kunder.
Vi växer snabbt, är ca. 40 stjärnor, omsätter ca. 100 miljoner, är AAA-ratade och finns i Umeå & Skellefteå.

Om företaget
Tillsammans skapar vi glädje, kreativitet och löser våra kunders problem – stora som små. Slår ditt hjärta lite extra för service och kundnöjdhet? Vill du bidra till din egen och företagets utveckling? Då är vi som gjorda för varandra.

Hos oss på StjärnaFyrkant kommer du till en arbetsplats där alla våra medarbetare brinner för att göra skillnad – för kunder och varandra, men framför allt för de som behöver det som mest. Hållbarhet och välgörenhet ligger oss därför varmt om hjärtat.
Vi bygger relationer med varandra och våra kunder. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som präglas av öppenhet, gemenskap, eget ansvar och där alla medarbetare ska ha en möjlighet att växa, utvecklas och få vara med och påverka.
Hjärtat i vår verksamhet är våra medarbetare och som anställd hos oss får du dela dina dagar med riktigt jäkla duktiga och härliga kollegor som alla drivs av att göra det lilla extra. Hos oss är ingen dag den andra lik, vi växer och blir utmanande varje dag men möter utmaningarna som ett team. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som bli mer än bara ett jobb.

Dina arbetsuppgifter
I jobbet som fordonstekniker kommer du främst att göra taxiinstallationer, installationer av komradio, fordonsinredning, extraljus, alkolås, körjournaler samt blåljusinstallationer. Utöver detta stöttar även verkstaden andra avdelningar och hjälper till med olika typer av fältarbete som att bygga täckningsförstärkning, installation av konferensutrustning men även reparation/service av elektronik. Det är en fördel att ha viss IT- och teknikkunskap eftersom vissa arbeten innefattar programmering och hantering av programvaror.

Du utgår från våra lokaler på Västerslätt och behöver ha B-körkort för att kunna ta dig ut till kunderna.

Just nu söker vi dig som har jobbat som fordonstekniker/mekaniker ett par år som tillsammans med Andreas, Anton, Jacob, Martin, Per, Rickard och Urban ska fortsätta hjälpa våra kunder i sin framgång. Är det du?

Din profil
För oss är inte det viktigaste vad du kan, utan vem du är. Vi tror att om rätt person får rätt förutsättningar kan den åstadkomma underverk. Därför vill vi istället för att fokusera på din bakgrund, höra vad du tror vi kan åstadkomma tillsammans.
Vi tror att du delar våra värderingar och är en person som sätter laget för jaget, som alltid vill göra sitt bästa. Du har en positiv inställning och ett öga för problemlösning. Tillsammans vill vi fortsätta utvecklas och även utveckla våra kunder.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Isak Bergström på tfn: . Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 27 Februari, via

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Umeå | Städning / Fastighetsskötsel | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola