Inaktiv platsannons

Sågverksoperatör till Setra Trävaror Nyby i Uppsala

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 900 anställda. I vår koncern ingår sju sågverk, två förädlingsenheter – varav en finns i Storbritannien, huvudkontor och försäljningskontor i Sverige samt sju olika försäljningskontor utomlands.

I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en driven och lösningsorienterad sågverksoperatör till Setra Trävaror i Nyby. Är det dig vi söker?

Som operatör på Setra arbetar du i den dagliga driften med maskinövervakning, omställningar av maskiner, kvalitetssäkring av produkter samt förebyggande underhållsarbete. En viktig del i ditt arbete är att delta och bidra i vårt arbete med ständiga förbättringar. På Setra Trävaror strävar dem efter ett gott samarbete inom och mellan avdelningarna, vilket innebär att du även kommer vara delaktig i övrigt förekommande uppgifter på sågverket när behov finns. Dina kunniga kollegor kommer hjälpa dig att komma tillrätta och sprida den kunskap som du behöver för att bli trygg i ditt arbete. Arbetsformen är förlagd skiftgång.

Din profil
I den här tillsättningen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är samarbetsorienterad och är en sann lagspelare. Som sågverksoperatör arbetar du självständigt samtidigt som du ingår i ett team och ställer upp för dina kollegor när det behövs. Du utför dina uppgifter med stor noggrannhet och du har god förmåga att planera och prioritera ditt arbete.
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning samt om du har tidigare erfarenhet från arbete på sågverk, hyvleri eller liknande erfarenhet från processindustri ser vi det som meriterande. Du har god datorvana och kunskap i MS Office, samt uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift. Om du har tidigare erfarenhet av truckkörning och är traversutbildad eller innehar utbildning inom säkra lyft ser vi det som meriterande.

Ansökan
Låter detta som något för dig? Då vill vi läsa din ansökan! Urval sker löpande så registrera din ansökan via så snart som möjligt, dock senast Om du har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Axel Sundström på eller

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | Produktion / Industri | Extrajobb | Grundskola