Inaktiv platsannons

Är du en student som vill arbeta extra som receptionist? i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.

Läs mer på

Om företaget
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer – såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien. Coor tar ett stort ansvar för sitt agerande i förhållande till kunder, medarbetare, leverantörer, miljö och samhället i stort. Coor omsätter cirka 8 000 MSEK och har drygt 10 000 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Är du student eller har ett annat deltidsjobb? Är du en flexibel och serviceinriktad person med en positiv inställning? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom något serviceyrke? Om ja, Se hit, Just nu söker vi ett flertal receptionister/ informationsvärdar för vår kund Coor i Solna!

Vi söker receptionister/ informationsvärdar. Du kan bli inringd med kort varsel inför arbetspassen. Arbetstider kan variera mellan dagtid, kvällar och helger men främst är det dagtid som behöver bemannas hos vår kund i Solna. Du kommer att få upplärning på plats för att ha rätt förutsättningar för rollen.

Detta är en tjänst för dig som kan tänka dig att hoppa in när det behövs och inte ha något krav på en fast arbetsmängd varje månad. Vi ser helst att du kan arbeta 2-3 pass i veckan. Du kommer bland annat att arbeta när ordinarie anställd är sjuk eller vid längre planerade frånvaro. Vi ser även att du är studerande eller har annat extrajobb att kombinera med så passar denna tjänst perfekt!

Arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att vara behjälplig och visa de besökande rätt i lokalerna och byggnaden. Även till viss del ledsagande av besökare samt att finnas behjälplig med att svara på frågor och ge information.

Din profil
För att blir anställd på timmar är det ett krav att du är student (eftergymnasiala studier) eller senior (avslutat arbetsliv) eller har ett annat arbete på minst 50%. Du kan även kommunicera på både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och har lätt för att se andras behov. Du är även stresstålig och har lätt att lösa eventuella problem som kan uppstå i det vardagliga arbetet. Vi ser även att du tidigare har arbetat inom något forma av serviceyrke och trivs med att arbeta med människor och ge den lilla extra servicen för att överträffa förväntningar.

Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund.
Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl din arbetssituation som personlig utveckling.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag via

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kiara Bergqvist via mejl: ser fram emot din ansökan. Välkommen!

Publicerad den

30-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kontor / Administration | Extrajobb | Grundskola